Samenwerken aan de mooiste werken!

Werken bij de leukste totaalinstallateur van Breda!

Leuk dat je onze werkenbijvandijnsen website bezoekt! We hopen dat een van onze vacatures je aanspreekt. Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.

 

Image

Een gezellige groep

In totaal werken 180 collega’s samen aan de mooiste werken bij Van Dijnsen. Ook samenwerken aan de mooiste werken? Dan drinken we graag eens een kopje koffie!

 

Image

Passie voor techniek

Van Dijnsen is dé Totaalinstallateur van Breda. Onze ervaren vakmensen nemen de verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de begeleiding, de coördinatie en de uitvoering van alle technische installaties. Ook voor het onderhoud zorgt Van Dijnsen.

Image

Ontwikkeling en Opleidingen

De mogelijkheid is er altijd bij Van Dijnsen om trainingen en/of opleidingen te volgen en door te groeien. Wordt jij onze nieuwe collega, dan nemen wij jouw studieschuld over, mocht je deze hebben. Vakdiploma halen of een opleiding beginnen? Kom instal(leren) bij Van Dijnsen!

 

Image

Werk op jouw manier

Werk je het liefst op jouw eigen manier en hou je van zelfstandig werken en initiatief tonen? Dit zien wij juist graag, net zoals werkplezier en humor.

Onze vacatures

  • Installatiewerken
  • Beveiliging
  • Leerwerktraject