Bekijk onze vacatures

Fijn wonen met goede beveiliging voor in huis

In uw eigen woonomgeving wilt u zich veilig voelen. Een professioneel anti-inbraaksysteem van Van Dijnsen zorgt ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken. Wij ontwerpen de beveiliging voor uw huis geheel op maat. Als het systeem een indringer signaleert, gaat er direct een waarschuwing naar onze particuliere meldcentrale en wordt er direct actie ondernomen. U hoeft niet meer bang te zijn dat er ingebroken wordt als u ligt te slapen en kunt met een gerust hart een weekendje weg.

img

Professioneel advies

Al onze anti-inbraaksystemen zijn exact aangepast aan al uw wensen. Trildetectie en een aansluiting op de meldkamer behoren tot de minimale vereisten voor ons. Overige wensen zijn optioneel. Voordat wij de beveiliging plaatsen, maken wij een daderprofiel op. Iemand die elke week de omzet van de zaak mee naar huis neemt, loopt bijvoorbeeld een verhoogd risico om beroofd te worden. We gaan samen met u na wat de risicofactoren zijn en maken een veiligheidsplan op maat. Hierdoor wordt elk mogelijk risico verkleind.

img

Breid de beveiliging van uw huis uit

Al onze systemen zijn aangesloten op de meldkamer. Als u uw inbraakbeveiliging uitbreidt met camera’s dan kan de meldkamer bij calamiteiten direct de politie inschakelen. Ook rookmelders behoren tot de opties. Deze sluiten wij net als de camera’s direct aan op de meldkamer.

Ook terwijl u thuis bent

De meeste alarmsystemen slaan niet aan op het moment dat de bewoners thuis zijn. Maar als u rustig een filmpje zit te kijken in de woonkamer heeft u echter niet altijd in de gaten of de garagedeur geforceerd wordt. De inbraakbeveiliging van Van Dijnsen kunt u daarom ook gewoon aanzetten terwijl u thuis bent. Dat voelt wel zo veilig. Uiteraard kunnen andere bewoners van het huis nog gewoon met de sleutel naar binnen.

Onze pakketten zijn optioneel uit te breiden met:

  • Controle van uw sociale kanalen
  • Track and trace in uw auto of ander voertuig
  • Een vakantiecheck

 

 

Beter voorkomen dan genezen

Van Dijnsen verzorgt alle soorten beveiliging van uw huis. Met een op maat gemaakt plan voorkomen wij dat dieven uw woning binnenkomen.

Beoordeling 7.6 gebaseerd op 65 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback