Inloggen
Vacatures

Professionele inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

De inbraakbeveiliging van Van Dijnsen helpt u om indringers buiten de deur te houden. Schakel ons niet alleen in voor implementatie, maar ook voor advies op het gebied van zakelijke alarmsystemen. Wij kennen de verzekeringseisen van buiten en stellen een gedegen beveiligingsplan voor u samen waarin we alle risico’s in kaart brengen. Zo stelt u niet alleen uw bezittingen, maar ook uw dekkingsgraad veilig.

img

Een maatwerk beveiligingsplan

Waar het bij juweliers vaak vooral van belang is dat de verzekering uitkeert na een inbraak, is het voor laboratoria cruciaal om hun goederen te beveiligen. Onze adviseurs weten precies welke beveiliging past bij uw business. Zij maken een gepersonaliseerd beveiligingsplan en spreken de risico’s met u door. Hierbij houden ze ook rekening met de bouwkundige randvoorwaarden.

img

Van Dijnsen denkt graag met u mee voor :

  • organisatie van de inbraakbeveiliging
  • bouwkundige randvoorwaarden
  • techniek
  • onderhoud
img

Toegangscontrole

Bepaalde bedrijven zoals banken of gemeentehuizen hebben er belang bij te weten wie er het pand binnenkomt. Van Dijnsen verzorgt diverse soorten toegangscontrole, startend vanaf de minimale eisen die de verzekering stelt. Wij werken met  beheersoftware die alles centraal regelt. Zo zorgt u met een druk op de knop dat die net ontslagen medewerker in geen enkele vestiging meer naar binnen kan met zijn pasje.

img

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Van Dijnsen geeft bedrijven al bijna 50 jaar advies over inbraakbeveiliging en werkt met betrouwbare vakmensen. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met ISO 9001, VCA en BORG-certificering.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Onze vakmensen komen regelmatig langs om de software te updaten, bekabeling te controleren of zelfs om struiken te snoeien zodat de kijklijn van de camera goed is. Voor sommige bedrijven is het makkelijker als dit onderhoud ‘s avonds plaatsvindt. Wij snappen deze wens als geen ander en staan in de avonduren daarom voor u klaar zonder een hoger tarief te rekenen.

SERVICE EN ONDERHOUD

Schakel Van Dijnsen in voor alle soorten inbraakbeveiliging

Onze adviseurs stellen graag een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op.

Ook interessant:

0765728181