Inloggen

Laat elektrotechniek voor u werken

Een betrouwbare elektrotechnische installatie is belangrijk in elk huishouden. Van Dijnsen is een ervaren elektrotechnisch installateur. Wij helpen met alle elektrotechniek in uw woning. Of het nu gaat om het uitbreiden van de meterkast bij het verbouwen van de keuken of het aanleggen van complete domotica systemen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zij geven op maat gemaakt advies op basis van uw woonwensen.

Maak uw leven gemakkelijk met domotica systemen

Domotica systemen bieden maximaal comfort in huis. Deze systemen laten alle techniek in huis op een slimme manier met elkaar samenwerken. Stel bijvoorbeeld in dat de verlichting automatisch dimt en de rolluiken zakken op het moment dat u het alarm aanzet. Of zet de verwarming op afstand alvast aan via uw smartphone of tablet en kom thuis in een aangenaam warm huis. Onze adviseurs inventariseren graag welke domotica systemen bij u passen.

Voel u direct veilig

Een veilig huis betekent prettig wonen. Elektronische inbraakbeveiliging of brandpreventie geven u optimale controle over uw woning. Met een intercom ziet u eenvoudig wie er aan de deur staat en slim geplaatste bewakingscamera’s registreren wat er in en rond uw huis gebeurt. Van Dijnsen is een gecertificeerd beveiligingsspecialist. Zet onze kennis en expertise in voor een op maat gemaakt beveiligingsplan waarbij we niet alleen rekening houden met de elektrotechnische oplossingen, maar ook met organisatorische en bouwkundige maatregelen.

Van Dijnsen verzorgt o.a. :

Van Dijnsen ontwerpt, realiseert en onderhoudt al uw elektrotechnische installaties.

Ons bedrijf heeft meer dan 55 jaar ervaring en weet precies welke oplossingen bij uw wensen passen.

Ook interessant

PARTICULIERE DOMOTICA

Meer informatie

KLIMAATBEHEERSING IN HUIS

Meer informatie
0765728181