Inloggen

INTERGRALE SECURITY

Door middel van een Interne Security Audit (ISA) kunnen wij samen met uw medewerkers de eventuele veiligheidsrisico’s analyseren. Van Dijnsen Beveiligingen adviseert vervolgens over alle facetten van een integrale aanpak van security. Denk hierbij aan de O(Organisatorische), B(Bouwkundige) en E(Elektronische) maatregelen.

 

Van Dijnsen Beveiligingen heeft gekwalificeerde medewerkers in dienst die voldoen aan de strengste regelgevingen en op een professionele manier de security audit uitvoeren.

We brengen alle risico’s in kaart. Op basis van deze gegevens stellen we een beveiligingsplan op. Het is mogelijk om het beveiligingsplan wat uit de security audit komt jaarlijks in een Quick scan te evalueren. Met het juist bepalen van de performance indicatoren wordt een goede basis gelegd voor een structureel goed onderbouwd en werkend beveiligingsplan.

Van Dijnsen Beveiligingen adviseert én begeleidt u in dit gehele proces.

Als u het beveiligingsplan heeft ontvangen nemen we het natuurlijk graag met u door. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag. Wij werken bij het installeren van uw beveiligingssysteem met zorgvuldig geselecteerde bedrijfszekere producten. Met het gebruik van bewezen technieken zorgen we dat uw eigendommen beveiligd zijn. Een wezenlijk onderdeel van het beveiligingsplan bestaat uit de organisatorische maatregelen waar eigenaar/gebruiker van het object verantwoordelijk voor is.

0765728181