Bekijk onze vacatures

INTERGRALE SECURITY

Door middel van een Interne Security Audit (ISA) kunnen wij samen met uw medewerkers de eventuele veiligheidsrisico’s analyseren. Van Dijnsen Beveiligingen adviseert vervolgens over alle facetten van een integrale aanpak van security. Denk hierbij aan de O(Organisatorische), B(Bouwkundige) en E(Elektronische) maatregelen.

img

Van Dijnsen Beveiligingen heeft gekwalificeerde medewerkers in dienst die voldoen aan de strengste regelgevingen en op een professionele manier de security audit uitvoeren. Bovenstaande is toetsbaar door een registratie van Dave van Groeninge MSec in het Register Manager of Security. (http://sern.nl/MSec-Register/2016).

We brengen alle risico’s in kaart. Op basis van deze gegevens stellen we een beveiligingsplan op. Het is mogelijk om het beveiligingsplan wat uit de security audit komt jaarlijks in een Quick scan te evalueren. Met het juist bepalen van de performance indicatoren wordt een goede basis gelegd voor een structureel goed onderbouwd en werkend beveiligingsplan.

img

Van Dijnsen Beveiligingen adviseert én begeleidt u in dit gehele proces.

Beoordeling 7.8 gebaseerd op 92 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback