Inloggen

Onzichtbare brandpreventie voor uw bedrijf

In enkele seconden kan er brand ontstaan en uw bedrijfspand in vlammen opgaan. Om uw eigen veiligheid en die van uw werknemers en collega’s te garanderen, is het van groot belang dat u professionele brandpreventie installeert. Van Dijnsen is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van brandveiligheid. Wij verwerken de branddetectie onzichtbaar, zodat de uitstraling van uw pand behouden blijft. Zo verzorgden wij eerder de branddetectie voor de monumentale Grote Kerk in Breda.

Alles geregeld

Van Dijnsen verzorgt brandpreventie voor uw bedrijf van aanvraag tot installatie. Wij stellen zelf een Programma van Eisen (PvE) samen en laten dit controleren en ondertekenen door de verzekeraar en de brandweer. De papierwinkel nemen wij ook voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen business. Daarnaast behoren vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van uw personeel standaard tot ons veiligheidspakket.

Brandpreventie op maat

Na de uitgebreide risicoanalyse selecteren wij een alarmsysteem dat het beste bij uw situatie past. Wij leveren, installeren én verzorgen het onderhoud van uw brandpreventie. Desgewenst sluiten we de brandbeveiliging aan op uw anti-inbraaksysteem. Het alarmsysteem is bovendien rechtstreeks aangesloten op een particuliere meldkamer. Bij een alarmsignaal is de brandweer daardoor al op weg voordat u de telefoon heeft op kunnen pakken.

Vakmensen met gedegen kennis

Advies en training is een belangrijk onderdeel van onze brandpreventie. Van Dijnsen heeft meerdere gecertificeerde trainers in dienst die nog elke dag actief zijn in de praktijk. Zij leiden niet alleen onze eigen monteurs op, maar verzorgen ook regelmatig cursusdagen voor bedrijven.

Geen grijze gebieden

Uw bedrijf is gebaat bij objectief advies over brandpreventiemaatregelen. Veel ondernemers denken dat ze enkel hoeven voldoen aan de minimale eisen, maar dat is niet altijd voldoende. Minimaal risico is namelijk wat anders dan geen risico. Zo zijn er bedrijven die na een brand toch failliet gaan, omdat de kleine lettertjes niet duidelijk waren. Onze adviseurs nemen grijze gebieden weg en geven professioneel advies.

U kunt bij Van Dijnsen terecht voor:

  • Rookmelders
  • Aspiratiesystemen
  • Beams
  • Signalering
  • Blusinstallaties
  • Noodverlichting
  • Vluchtwegsignalering
  • Sprinklersystemen
0765728181