Bekijk onze vacatures

Onzichtbare brandpreventie voor uw bedrijf

In enkele seconden kan er brand ontstaan en uw bedrijfspand in vlammen opgaan. Om uw eigen veiligheid en die van uw werknemers en collega’s te garanderen, is het van groot belang dat u professionele brandpreventie installeert. Van Dijnsen is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van brandveiligheid. Wij verwerken de branddetectie onzichtbaar, zodat de uitstraling van uw pand behouden blijft. Zo verzorgden wij eerder de branddetectie voor de monumentale Grote Kerk in Breda.

img

Alles geregeld

Van Dijnsen verzorgt brandpreventie voor uw bedrijf van aanvraag tot installatie. Wij stellen zelf een Programma van Eisen (PvE) samen en laten dit controleren en ondertekenen door de verzekeraar en de brandweer. De papierwinkel nemen wij ook voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen business. Daarnaast behoren vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van uw personeel standaard tot ons veiligheidspakket.

img
img

Vakmensen met gedegen kennis

Advies en training is een belangrijk onderdeel van onze brandpreventie. Van Dijnsen heeft meerdere gecertificeerde trainers in dienst die nog elke dag actief zijn in de praktijk. Zij leiden niet alleen onze eigen monteurs op, maar verzorgen ook regelmatig cursusdagen voor bedrijven. Elk jaar verzorgen wij de Van Dijnsen synovatiedagen. In samenwerking met de brandweer geven we gratis een workshop brandveiligheid voor geïnteresseerde bedrijven op diverse locaties.

img

Geen grijze gebieden

Uw bedrijf is gebaat bij objectief advies over brandpreventiemaatregelen. Veel ondernemers denken dat ze enkel hoeven voldoen aan de minimale eisen, maar dat is niet altijd voldoende. Minimaal risico is namelijk wat anders dan geen risico. Zo zijn er bedrijven die na een brand toch failliet gaan, omdat de kleine lettertjes niet duidelijk waren. Onze adviseurs nemen grijze gebieden weg en geven professioneel advies.

U kunt bij Van Dijnsen terecht voor:

  • Rookmelders
  • Aspiratiesystemen
  • Beams
  • Signalering
  • Blusinstallaties
  • Noodverlichting
  • Vluchtwegsignalering
  • Sprinklersystemen

Van Dijnsen zorgt voor solide brandpreventie in uw pand.

Wij installeren niet alleen een alarmsysteem, maar regelen ook de papierwinkel en training van uw medewerkers.

Beoordeling 7.8 gebaseerd op 92 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback