Inloggen

Voel u veilig met brandbeveiliging in huis

Vuur verspreidt zich razendsnel. In slechts 4 minuten kan een hele huiskamer in brand staan. De brandbeveiliging van Van Dijnsen waarschuwt u daarom direct bij onraad. Zo kunt u uzelf en eventuele huisgenoten snel in veiligheid brengen. Daarnaast stuurt de brandmeldinstallatie direct een signaal naar de meldkamer waardoor de brandweer gealarmeerd wordt.

Meer veiligheid door een particuliere meldkamer

Steeds vaker zijn we een lang weekend of midweek van huis om energie op te doen. En omdat we steeds meer elektronica in huis hebben met adapters, gebruik maken van zonnepanelen en speciale warmtebronnen is de kans op technische- en brandmeldingen toegenomen. Wanneer u ervoor kiest om uw woonhuis te voorzien van een inbraakbeveiligingsinstallatie, kunt u tevens kiezen voor rookmelders en heeft u de mogelijkheid om al uw technische meldingen, inbraakmeldingen en brandmeldingen door te melden aan een particuliere alarmcentrale. Afhankelijk van het abonnement kan een beveiligingsbedrijf de melding verifiëren en de juiste acties uitzetten.

 

Verschillende soorten rookmelders

Rookmelders waarschuwen u tijdig als er brand ontstaat. Zo kunt u uzelf en anderen snel in veiligheid brengen. Van Dijnsen heeft verschillende soorten kwalitatieve rookmelders in zijn assortiment. Wij werken niet alleen met de klassieke rookmelder, maar verzorgen ook speciale thermische melders voor in de keuken. Deze brandbeveiliging reageert niet op rook, maar op hitte. Dit voorkomt dat het meldsysteem afgaat als er eten aanbrandt.

Wij sluiten uw brandbeveiliging aan op uw anti-inbraaksysteem.

Zo zijn alle alarmsystemen met elkaar verbonden en vullen ze elkaar aan.

Onderhoud van uw brandbeveiliging

Van Dijnsen neemt u alle zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart in uw huis kunt wonen. Wij zorgen dat uw brandbeveiliging jaarlijks een check-up krijgt, zodat alle software up-to-date is en accu’s tijdig vervangen worden. Onze monteurs plannen de afspraak ruim van tevoren in. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

Verbeter de beveiliging van uw huis of kantoorpand en laat regelmatig onderhoud aan uw alarminstallatie uitvoeren.
0765728181