Bekijk onze vacatures

Voel u veilig met brandbeveiliging in huis

Vuur verspreidt zich razendsnel. In slechts 4 minuten kan een hele huiskamer in brand staan. De brandbeveiliging van Van Dijnsen waarschuwt u daarom direct bij onraad. Zo kunt u uzelf en eventuele huisgenoten snel in veiligheid brengen. Daarnaast stuurt de brandmeldinstallatie direct een signaal naar de meldkamer waardoor de brandweer gealarmeerd wordt.

img

Meer veiligheid door een particuliere meldkamer

Alle brandbeveiligingssystemen van Van Dijnsen zijn aangesloten op een particuliere meldkamer. De meldkamer stuurt bij brand direct een signaal naar de hulpdiensten, zodat de brandweer snel bij uw huis arriveert en iedereen in veiligheid kan brengen. Ook als u niet thuis of onbereikbaar bent, voorkomen wij dat uw huis in vlammen opgaat en worden al uw kostbare bezittingen beschermd.

img

Wij sluiten uw brandbeveiliging aan op uw anti-inbraaksysteem.

Zo zijn alle alarmsystemen met elkaar verbonden en vullen ze elkaar aan.

img

Onderhoud van uw brandbeveiliging

Van Dijnsen neemt u alle zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart in uw huis kunt wonen. Wij zorgen dat uw brandbeveiliging jaarlijks een check-up krijgt, zodat alle software up-to-date is en accu’s tijdig vervangen worden. Onze monteurs plannen de afspraak ruim van tevoren in. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

img

Brandbeveiliging zorgt dat u zorgeloos kunt wonen.

Van Dijnsen helpt u met brandpreventie op maat.

Beoordeling 7.7 gebaseerd op 102 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback