Inloggen
Vacatures

Hoogwaardige camerabeveiliging voor uw bedrijf

Vergroot de veiligheid in en rondom uw bedrijfspand en -terrein met hoogwaardige camerabeveiliging. Met onze camera’s kunt u bezoekers herkennen, observeren en identificeren. Het is met camerabewaking bovendien mogelijk om op afstand een alarmmelding te verifiëren. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel zitten om te inventariseren wat u van het systeem verwacht en hoe de camerabewaking ingezet kan worden. Vervolgens ontwerpen, installeren en onderhouden zij het beveiligingssysteem. U hoeft nergens meer aan te denken.

WIJ VERZORGEN ALLE SOORTEN INBRAAKBEVEILING
img

Camerasystemen voor de retail

Camerabeveiliging kan vele functies vervullen voor uw bedrijf. Observatiesystemen schrikken winkeldieven in de retailsector af en vergroten de pakkans van daders. Van Dijnsen werkt met de nieuwste generatie camerabeveiliging die verder kijkt dan diefstalpreventie. Door middel van klantentelling inventariseert u bijvoorbeeld gemakkelijk hoeveel procent van de bezoekers daadwerkelijk wat koopt. Met functies als heatmapping stelt u eenvoudig vast wat de hotspots en meest bezochte looppaden in uw winkel zijn. Insightz is een speciaal hiervoor opgerichte tak binnen Van Dijnsen Beveiligingen.

img

Beveilig uw terrein

Onze thermische camerabeveiliging creëert een virtueel hekwerk bij uw bedrijf. De camera’s houden het hele terrein in de gaten en spotten bij de geringste beweging een ongewenste bezoeker. De meldkamer kijkt vanaf dat moment mee. Op dieren reageert het systeem overigens niet.  Er zijn verschillende manieren om de indringer te weren. Vaak activeren wij een spraakmodule waarmee we de bezoeker laten weten dat we hem in de gaten hebben en hem vervolgens verzoeken het terrein te verlaten.. Als dit niet werkt, wordt de politie ingeschakeld.

Camerabeveiliging kan van grote waarde zijn voor uw bedrijf.

Van Dijnsen heeft ruime ervaring in camerabewaking en gecertificeerde installateurs.

0765728181