Inloggen

Professionele beveiliging voor bedrijven

Waar vroeger de politie direct ter plaatse was als een alarm afging, is er tegenwoordig een meldingsverificatie van een tweede bron nodig voordat de politie uw kant op komt. Alle beveiligingssystemen van Van Dijnsen zijn aangesloten op de meldkamer. Zo wordt een melding snel en gedegen geverifieerd. Daarnaast maken wij steevast een uitgebreide risicoanalyse en leveren wij een veiligheidsadvies met organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Onze ervaren vakmensen weten exact welke beveiligingsoplossingen passen bij uw bedrijf.

Gebruikershandleidingen Beveiligingen

Inbraakbeveiliging

Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring weet Van Dijnsen precies wat de juiste beveiliging voor uw bedrijf is. Wij maken een maatwerk veiligheidsplan met uitgebreid advies. Onze adviseurs kijken verder dan slechts de verzekeringseisen en houden rekening met alle mogelijke scenario’s.

Brandpreventie

Van Dijnsen is gespecialiseerd in onzichtbare brandpreventie. Deze biedt de juiste veiligheid en behoudt tegelijkertijd het karakter van de buiten- én binnenkant van uw pand. Daarnaast nemen wij het hele traject uit handen, van aanvraag tot installatie. Vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van uw personeel horen standaard in ons pakket.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging geeft dieven geen kans en helpt u klanten te identificeren. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw systeem. De maatwerkoplossingen van Van Dijnsen worden bovendien rechtstreeks op een meldkamer aangesloten voor snelle meldingsverificatie.

Veiligheidsdiensten

Ook interessant

Producten & Concepten

Meer informatie

Service en Onderhoud voor uw installaties

Meer informatie
0765728181