Inloggen

Installatiebedrijf voor alle ondernemers

Een comfortabel kantoor zorgt voor tevreden medewerkers en klanten. Installatiebedrijf Van Dijnsen helpt u daarbij. Van Dijnsen is thuis in diverse duurzame en innovatieve technieken en levert hoogwaardige oplossingen. Zo heeft uw bedrijf de voordelen van zowel een fijn klimaat, een lage energierekening en een veilig verblijf. Schakel ons daarnaast ook in voor onderhoud van uw installatiewerken. Zo voorkomt u vervelende storingen.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkundige installaties zijn onmisbaar in elk gebouw. De verschillende installaties creëren een prettige werkomgeving en een aangenaam klimaat. Van Dijnsen is al meer dan 50 jaar thuis in de werktuigbouwkunde. Schakel onze adviseurs onder meer in voor verwarmen, koelen en ventileren van uw bedrijf. Wij gaan graag met u in gesprek voor een op maat gemaakt plan.

Elektrotechniek

Een plotselinge storing kan voor uw hele bedrijf nadelig zijn. De productie staat stil en uw klanten wachten. Van Dijnsen levert hoogwaardige elektrotechnische oplossingen en zorgt voor tijdig onderhoud. Hiermee voorkomt u onverwachte en ongewenste storingen. Wij zien onszelf als adviserend partner en denken graag met u mee over duurzame alternatieven. En wist u dat we ook beveiligingssystemen installeren?

0765728181