Inloggen

Elektrotechnisch bedrijf met al ruim 50 jaar ervaring

Van de WiFi op de werkvloer tot de verlichting in het winkelpand: alles functioneert door elektrotechniek. Schakel ons elektrotechnische bedrijf in voor het ontwerp, de aanleg, de realisatie en het onderhoud van deze systemen. Van Dijnsen heeft al ruim 50 jaar ervaring met alle soorten elektrotechnische installaties. Als adviserend totaalinstallateur onderzoeken wij wat de meest duurzame, goedkope en gebruiksvriendelijke oplossing is. Daarbij wordt dus ook gekeken naar kabelberekeningen en spanningsverliezen. 

Advies voor de verzekeraar

Doorgebrande machines, het uitvallen van de dataruimte met daardoor verlies van gegevens en een productieproces dat in één klap stil valt. Een blikseminslag kan desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijf, zeker als de verzekering geen schadevergoeding uitkeert. Ons elektrotechnisch bedrijf weet precies wat ervoor nodig is om uw pand te aarden en tegen blikseminslag te beveiligen. Wij onderzoeken het inslaggebied en gaan met de verzekeringsmaatschappij om de tafel zitten.

Slimme domotica systemen

Regel verlichting, klimaatbeheersing en nog veel meer via slimme domotica systemen. Deze elektrotechnische oplossingen stellen u in staat de elektrische apparaten in uw bedrijfspand op afstand te regelen. Van Dijnsen is gespecialiseerd in zogenaamde Priva-software. Hiermee kunnen we alle technische installaties in uw pand beheersen. Stel bijvoorbeeld in dat bij het aanzetten van het alarm automatisch de rolluiken zakken en alle verlichting dooft. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Van Dijnsen levert:

  • licht- en krachtinstallaties
  • verlichting
  • voedingssystemen
  • aarding en bliksembeveiliging
  • kabeldraagsystemen
  • geluidsinstallaties
  • gebouwbeheersystemen
  • zonne-energieoplossingen
  • datasystemen
  • laadpalen

Deel uw kantoor flexibel in

Geen kantoor functioneert zonder goede kabeldraagsystemen. Van Dijnsen levert diverse oplossingen om uw bedrijfspand zo flexibel mogelijk te laten draaien. Denk hierbij aan energiezuilen, wandgoten en colonnettes. Zo bepaalt u zelf de indeling van het kantoor en is het geen probleem als er een keer een collega bij komt of weggaat.

Het juiste geluid

Omroepinstallaties kent u wellicht vooral van scholen of in de supermarkt. Deze geluidsinstallaties doen uitstekend dienst als brandmelder. Wanneer een pand ontruimd moet worden, roept u dit via de omroepinstallatie eenvoudig om. Ook bij het beveiligen van een bedrijfsterrein komen deze installaties van pas. Als de beveiligingscamera’s een ongewenste bezoeker signaleren, kunt u deze via de omroepinstallatie sommeren om te vertrekken.

0765728181