Inloggen

Laadpalen en duurzaam vervoer

Wij begrijpen dat het kopen van een laadstation thuis of op de zaak een belangrijke investering is. Een betrouwbare en ervaren partner is dan wel zo prettig.  Als duurzame totaalinstallateur biedt Van Dijnsen een breed assortiment aan betrouwbare en veilige laadstations. Dat betekent dat u altijd een A-kwaliteit laadpaal koopt met maximaal rendement en een lange levensduur voor de beste prijs.

DUURZAAM VERVOER VOOR UW BEDRIJF

Denkt u erover om uw onderneming over te schakelen op een elektrisch aangedreven wagenpark? Neem contact op met onze afdeling projecten service-E

Duurzaam project met laadpalen

Van Dijnsen is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties bij de renovatie van het kantoor “Fundament” (voormalig kantoor Enexis) voor Sprangers Nederland aan de Edisonstraat 60 te Breda. Werktuigbouwkundige installatie bestaat o.a. uit; Luchtbehandeling, regeltechniek, koeling en sanitair. Elektrotechnische installatie bestaat o.a. uit; Licht- en kracht installatie, KNX, brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, universele netwerkbekabeling en laadpalen.

logo
logo
logo
logo

Andere duurzame projecten

Duurzaam project|: Zonnepanelen op het NAC stadion

Meer informatie

WKO installatie

Meer informatie
0765728181