Inloggen
Vacatures

Zet ons installatiebedrijf in voor nieuwe cv ketel tot sanitair

Van Dijnsen heeft alle disciplines op het gebied van werktuigbouwkunde onder één dak. U kunt ons inschakelen voor gas-, water en loodgieterswerk. Wij weten precies welke nieuwe cv ketel of klimaatsysteem bij uw wensen aansluit. Onze ervaren specialisten staan garant voor solide adviezen en nemen de verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de techniek . Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

Aangenaam wonen

Niemand wordt blij van een koude douche. Met een nieuwe cv ketel van Van Dijnsen stapt u altijd onder een heerlijk warme douche. Ook in Nederland kunnen de zomers behoorlijk heet zijn, daarom wordt verwarmen vaak gecombineerd met koelen. In ons dienstenpakket vindt u een ruime keuze aan spaarzame en intelligente airco’s, luchtverwarming en centrale verwarming. Of ga voor een klimaatbeheersingssysteem dat alle kamers in uw woning ‘s zomers en ‘s winters een aangename temperatuur geeft.

Een fijne leefomgeving draagt bij aan extra wooncomfort. Van Dijnsen levert alle soorten werktuigbouwkundige oplossingen, van een nieuwe cv ketel tot aan het sanitair.

img

Van Dijnsen is een totaal installateur

Wij bieden innovatieve oplossingen voor een duurzame en aangename leefomgeving.

img

Voorkom onnodige storingen of achterstallig onderhoud

Van Dijnsen neemt graag de verantwoordelijkheid voor alle service en het onderhoud van uw installaties.

0765728181