Inloggen
Vacatures

Schakel Van Dijnsen in als totaalinstallateur

De ervaren vakmensen van Van Dijnsen lopen voor op het gebied van installatietechniek. Al sinds 1965 hebben wij ervaring op het gebied van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Van Dijnsen denkt graag met u mee en verzorgt uw project van ontwerp tot onderhoud.

Brochure
img

Betrouwbaar advies

De specialisten van Van Dijnsen hebben niet alleen ruime ervaring, maar laten zich ook bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten. Onze medewerkers voldoen aan de kennis en kwaliteitsnormen die bij onze professionele positie horen door middel van trainingen en examens. Hierdoor garanderen wij u te allen tijde betrouwbaar en solide advies voor al uw installaties.

img

Met onze duurzame installatietechniek bespaart u extra op de kosten.

Als lid van de inkoopvereniging DGC kopen wij technische installaties gunstig in. De duurzame installatieoplossingen hebben daardoor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe pand Van Dijnsen

Van Dijnsen is een succesvolle totaal installateur met betrokken én sociale medewerkers die een optimale werk- en leefomgeving creëert voor haar opdrachtgevers door continu de dienstverlening te verbeteren.
Directie Van Dijnsen
logo
logo
logo
logo
logo
0765728181