Inloggen

Schakel Van Dijnsen in als totaalinstallateur

De ervaren vakmensen van Van Dijnsen lopen voor op het gebied van installatietechniek. Al sinds 1965 hebben wij ervaring op het gebied van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Van Dijnsen denkt graag met u mee en verzorgt uw project van ontwerp tot onderhoud. Sinds 2022 onderdeel van de VDK Groep landelijk werkend technisch dienstverlener.

Brochure

Betrouwbaar advies

De specialisten van Van Dijnsen hebben niet alleen ruime ervaring, maar laten zich ook bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten. Onze medewerkers voldoen aan de kennis en kwaliteitsnormen die bij onze professionele positie horen door middel van trainingen en examens. Hierdoor garanderen wij u te allen tijde betrouwbaar en solide advies voor al uw installaties.

Bedrijf Van Dijnsen

Techniek van de toekomst

Duurzaamheid ligt verankerd in onze bedrijfsvoering. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis van energiezuinige systemen en denken graag mee over duurzame oplossingen. Ons eigen pand fungeert als etalage voor onze dienstverlening en bevat diverse hightech energiezuinige systemen.

 

Visie /ambitie

“Van Dijnsen is een succesvolle totaal installateur met betrokken én sociale medewerkers die een optimale werk- en leefomgeving creëert voor haar opdrachtgevers door continu de dienstverlening te verbeteren”

Met onze duurzame installatietechniek bespaart u extra op de kosten.

Onze duurzame installatieoplossingen hebben altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe pand Van Dijnsen

logo
logo
logo
logo
logo

Ook interessant

BEDRIJFSGEGEVENS VAN DIJNSEN

Meer informatie

PEOPLE - PLANET - PROFIT : Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Meer informatie
0765728181