Inloggen

Voel u veilig met camerabeveiliging voor thuis

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw wooncomfort. Camerabeveiliging zorgt ervoor dat u zich thuis volledig op uw gemak voelt. Van Dijnsen sluit het anti-inbraaksysteem rechtstreeks aan op de meldkamer. Bij calamiteiten ondernemen zij direct actie en waarschuwen zij de hulpdiensten. Zo krijgen inbrekers geen kans, zelfs niet wanneer er niemand thuis is. Daarnaast dienen camerabeelden als belangrijk verificatiemiddel bij een inbraakpoging.

Preventieve inbraakbeveiliging

Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Een aansluiting op onze meldkamer en trildetectie op de ramen en deuren behoren daarom tot onze minimale werkzaamheden. Camerabeveiliging heeft thuis het meeste effect wanneer we indringers al bij de grenzen van uw terrein in de gaten hebben. Met schrikverlichting laten we hen weten dat ze gezien zijn en jagen we ze weg. Onze meldkamer kijkt bovendien mee en waarschuwt indien nodig de politie.

camerabewaking breda
Veilig wonen is een combinatie van factoren. Van Dijnsen helpt u met inbraakpreventie en branddetectie.

Maatwerk camerabeveiliging voor thuis

Onze adviseurs geven u altijd maatwerk advies dat past bij uw situatie. Voordat we een camerasysteem plaatsen, inventariseren we daarom eerst wat u van het systeem verwacht en hoe u het in wilt zetten.

Hoogwaardige systemen

Van Dijnsen werkt met hoogwaardige modulaire camerasystemen die uw huis en terrein goed in kaart brengen. Uw camerabeelden zijn zelfs via een app te bekijken. Camerabeveiliging kan in sommige gevallen levensreddend zijn. Met een druk op de paniekknop gaat er een stil alarm af. De meldkamer kijkt vanaf dat moment wel direct mee oftewel Live View.

0765728181