Inloggen
Vacatures

Alle kennis van werktuigbouwkunde onder één dak

Van Dijnsen heeft al ruim 50 jaar ervaring met alle facetten van de werktuigbouwkunde. Onze adviseurs helpen u een prettige kantoor-, winkel- of productieruimte te realiseren met betrouwbaar en deskundig advies. Onze vakmensen nemen u alle projectfasen uit handen: van ontwerp tot uitvoering. Ook verzorgen wij service en onderhoud.

Sanitaire voorziening

Geen kantoorpand, winkel of distributiecentrum is compleet zonder sanitaire voorzieningen. Bij Van Dijnsen heeft u alle mogelijkheden onder één dak. Wij verzorgen onder meer:

  • Hemelwaterafvoer
  • Sanitair
  • Waterleidingsystemen
  • Binnenriolering
img

Koelen

Verwarming en koeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor nieuwe installaties is warmteterugwinning zelfs een verplichting geworden. Van Dijnsen biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van koeling. Denk bijvoorbeeld aan een energetisch VRF-systeem, dat complete ruimten kan koelen, verwarmen en ventileren. Door zijn compacte formaat is dit systeem ook geschikt voor kleinere ruimten. Koelen kan ook gebeuren door middel van een warmtepomp. Onze adviseurs geven u graag advies over welke airconditioning het beste bij uw bedrijf past.

img

Priva-software stelt ons in staat alle systemen in uw gebouw te koppelen voor optimaal rendement.

Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat bij het uitzetten van de verlichting ook de klimaatbeheersing automatisch wordt ingesteld op nachtstand.

img

Ventileren

Ventileren is essentieel voor een gezonde werkomgeving. Voor elke ruimte heeft Van Dijnsen een ventilatiesysteem dat past, of u nou voor een luchtbehandelingskast of een kanaalwerk gaat. Wilt u bovendien het hele bedrijf op dezelfde manier ventileren of juist vraaggestuurd de lucht verversen? Onze adviseurs geven u graag een op maat gesneden advies.

img

Uw bedrijfspand is bij onze specialisten in goede handen.

Van Dijnsen beheerst alle disciplines in de werktuigbouwkunde en helpt u graag met persoonlijk advies.

0765728181