Bekijk onze vacatures

Certificaten

ISO 9001-2008 : Onze werkmaatschappijen hanteren één certificaat, één systeem, één kwaliteitshandboek; immers hoe korter de lijnen, hoe beter. We bewaken onze processen via interne en externe audits, klanttevredenheidsonderzoek en door ontwikkeling van onze medewerkers. In al onze processen staat u als klant centraal.

 

VCA : Gaat over Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Doel is om veilig werken te bevorderen.

 

BRL 6000 AB 01 tm 08  : Een keurmerk, specifiek voor de installatiebranche. Voorheen bekend als Komo -Install -Waarborg.

BRL6000-21 bodemenergie :  Het kwaliteitskeurmerk voor bodemenergie systemen.

BRL 100 F-gassen voor ondernemingen : Installatie, onderhoud of service , reparatie en buitendienststelling van stationaire koelapparatuur – klimaatregelingsapparatuur – warmtepompen waarin f- gassen zijn toegepast.

 

Algemene erkenning installateurs KvINL: Aan dit certificaat herkent u vakbekwame installateurs.

Borg Technisch beveiligingsbedrijf : Het kwaliteitskeurmerk voor beveiligingsbedrijven die zich houden aan eisen en normen van het NCP.

 

Erkend Leerbedrijf Certificaat : De erkenning houdt in dat we alle voorzieningen kunnen bieden om zorgvuldig en conform de eisen op te leiden of een stageplaats te bieden.

Certificaat Erkend Leerbedrijf ECABO : Met deze erkenning is Van Dijnsen Beveiligingen bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

NVKL certificaat + promotiefilmpje : NVKL-erkende installateurs: specialisten in klimaatbeheersing

 

KNX  : Van Dijnsen is gecertificeerd KNX / EIB ontwerper, installateur en programmeur / gebouwautomatisering (DOMOTICA).

Nexans : Van Dijnsen heeft de expertise en ervaring met het ontwerpen, installeren en testen van Nexans bekabelingsystemen.

Forehand : Van Dijnsen is gecertificeerd als Siemon geregistreerde Installateur (Network components & Devices certificate : In association with The Siemon Company Limited ).

Solar Specialist Van Dijnsen: Het diploma Solar- Specialist is de hoogste standaard in de markt.

  

Beoordeling 8.3 gebaseerd op 39 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist