Inloggen

Maatschappelijke verantwoord ondernemen met WKO

Profiteer ‘s winters van heerlijk verwarmde ruimtes en ‘s zomers van een koel bedrijfspand met een warmte-koudeopslag installatie (WKO). Deze installatie werkt op bronwarmte en maakt minimaal gebruik van fossiele brandstoffen. Dat is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw bedrijf en het scheelt bovendien op uw energierekening aan het einde van de maand. 

Hoe het werkt

Een WKO installatie slaat warmte en koude op  in de bodem. Door gebruik te maken van de van nature aanwezige watertemperatuur in de bodem kunnen de gebruikers van een gebouw van meer comfort en energie genieten zonder er meer primaire energie in te hoeven stoppen dan een conventionele installatie ( CV-ketel ). Met de warmte die in de zomer ingevangen wordt in de bodem kan in de winter het gebouw verwarmd worden en zo kan ook de koude die in de winter ingevangen wordt in de zomer gebruikt worden als koeling. Dit systeem belast het milieu niet ( Geen CO2 uitstoot door verbrandingsgassen ) en geeft u een optimale controle en extra comfort in uw bedrijfspand of woning.

Gedegen advies bij het aanleggen van een WKO

Een WKO installatie mag niet zomaar in elk pand aangelegd worden. De specialisten van Van Dijnsen kunnen dan ook gedegen advies geven over regelgeving en vragen de juiste vergunningen voor u aan. Zo loopt u bij Van Dijnsen nooit tegen plotselinge extra kosten aan, omdat u bijvoorbeeld een vergunning voor 80 meter hebt, maar deze voor 100 meter had moeten zijn.

Voor alle projectfasen kunt u bij ons terecht

Van Dijnsen neemt de complete verantwoordelijkheid van het project op zich. U schakelt ons niet alleen in voor installatie, maar ook voor ontwerp, begeleiding, coördinatie en onderhoud. Onze vakmensen weten precies wat er moet gebeuren en zorgen voor een efficiënt verloop van het gehele traject. Wij vertalen uw wensen in een gebruiksvriendelijke installatie en leveren het project op binnen de afgesproken deadline.

Goed advies nodig voordat u een WKO installatie laat aanleggen?

De specialisten van Van Dijnsen maken een maatwerk plan voor u.

0765728181