Inloggen

Van Dijnsen Beveiligingen Diensten

Veiligheidstraining

De veiligheidskennis van uw medewerkers up to date houden via de veiligheidstrainingen van Van Dijnsen beveiligingen.  Training bedienings- en calamiteiteninstructie BBMI/OP: In 1 dagdeel uw kennis over het bedienen van de brandmeldinstallatie actualiseren, training mogelijk in veel merken en fabricaten brandmeldinstallaties

Beheer brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallaties vragen om een regelmatige controle van de werking. U mag wettelijk deze beheertaken overdragen aan een gediplomeerd onderaannemer, zoals Van Dijnsen. Van Dijnsen beveiligingen ondersteunt u met het beheer van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie via:

 • Levering testgereedschap.
 • Assistentie bij viermaandelijkse controle waardoor u zelf geen speciaal gereedschap hoeft aan te schaffen.
 • Periodieke controles.

Overige veiligheidsdiensten

Van Dijnsen is erkend door KIWA als Programma van Eisen opsteller. U kunt Van Dijnsen daarom inschakelen voor:

 • Programma van Eisen;
  -brandmeldsystemen
  -ontruimingsalarmsystemen
  -rook- en warmteafvoersystemen.
 • Assistentie bij en controle op het opstellen van nood- en calamiteitenplan. Onmisbaar en verplicht om een bouwwerk met een brandmeld- en/of ontruimingsalarmsysteem te mogen ‘bewonen’.
 • Assistentie bij ontruimingsoefening. Wettelijk is verplicht om minstens eens per jaar te oefenen op ontruiming. Ontruimingsoefeningen moeten worden gerapporteerd. Van Dijnsen assisteert en adviseert.
 • Levering van veiligheidsaccessoires en hulpmiddelen, zoals verbandtrommels, vluchtwegplattegronden, rookmeldertesters, BHV-hesjes.
 • Vluchtwegtekeningen of veiligheidsplattegronden. Een goede bewegwijzering tijdens een ontruiming is essentieel. Weet iedereen in uw organisatie wat de vluchtwegen zijn? Weet men waar de nooduitgangen en de kleine blusmiddelen zijn? Een duidelijke overzichtstekening helpt!

Ook interessant

Brandpreventie op maat

Meer informatie

Gebruikershandleidingen

Meer informatie
0765728181