Inloggen

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw installaties

Regelmatig onderhoud aan uw installaties zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt en voorkomt storingen. Sluit daarom een onderhoudscontract af bij Van Dijnsen, zie het als een soort APK-keuring voor uw technische installaties. Ons serviceteam staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor technisch beheer. Daarbij hebben onze specialisten alles in huis om u de juiste adviezen te geven.

Plan of verzet uw periodieke onderhoudsafspraak via:

Technisch beheer voor alle installaties

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw technische installatie, waarbij we ook rekening houden met wettelijke inspecties. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten voor installaties die door een andere leverancier zijn geplaatst. Een onderhoudscontract kan bestaan uit een technisch onderhoudsprogramma, het verhelpen van storingen en het verrichten van reparaties aan elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties zoals centrale verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, beveiligings- en brandmeldsystemen.

monteur brandmeldinstallatie breda

U kunt het beheercontract uitbreiden met:

  • technische oplossingen (advies en uitvoering)
  • managementrapportages opstellen
  • advies over meerjaren onderhoudsbegrotingen
  • inspecties en keuringen uitvoeren (bijv. NEN 3140 of NEN 2767)
  • optimalisatie, advies over duurzame energietoepassingen

Optimalisaties doorvoeren

Onze specialisten zien bepaalde reparaties soms al op voorhand aankomen. Als uw oude ketel meerdere malen een storing heeft gehad, kan het bijvoorbeeld goedkoper zijn om deze te vervangen. Onze vakmensen geven u altijd maatwerk advies over uw situatie en denken mee in kosten en duurzaamheid.

0765728181