Inloggen

Regelmatig onderhoud aan de alarminstallatie vergroot de veiligheid

Van Dijnsen schakelt u  in voor het ontwerp, coördinatie en realisatie van uw huis- en of bedrijfsbeveiliging. Ook voor het onderhoud aan uw alarminstallatie kunt u bij ons terecht. Regelmatig onderhoud is essentieel, daarom is dit standaard onderdeel van onze dienstverlening. Wij verzorgen alles op het gebied van service, van een kleine aanpassing tot het updaten van de software. En dat wanneer het u uitkomt, dus ook in de avonduren.

Gebruikershandleidingen Beveiligingen

Van Dijnsen regelt het voor u

Laat het onderhoud van uw alarminstallatie en brandmeldsystemen aan ons over. Van Dijnsen stelt uw veiligheid voorop en blijft daarom nauw betrokken bij het onderhoud van de installaties. Wij zorgen dat er regelmatig een check-up uitgevoerd wordt, waarbij we rekening houden met wettelijke inspecties. Tijdens deze inspecties vervangen we kapotte onderdelen, wijzigen we op uw verzoek instellingen en ontdekken we preventief gebreken.

Plan of verzet uw periodieke onderhoudsafspraak via:

Verbeter de beveiliging van uw huis of kantoorpand en laat regelmatig onderhoud aan uw alarminstallatie uitvoeren.

Storingen lost Van Dijnsen adequaat op

Mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Ons onderhoudsteam staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Schakel ons in voor:

  • technisch onderhoud
  • het oplossen van storingen
  • het uitvoeren van reparaties
  • installatiewerkzaamheden (klein tot middelgroot)

Verbeter de beveiliging van uw huis, kantoorpand, kerk of school met de alarminstallaties van Van Dijnsen!

0765728181