Inloggen

Van Dijnsen Installatiewerken start in bouwteam Zuidzone Het Rijtven te Deurne

Van Dijnsen Installatiewerken is uitgenodigd door ORO om deel te nemen in het bouwteam voor de nieuwbouw van 7 groepswoningen. Masterplan Het Rijtven fase 2 is van start gegaan onder de noemer ‘Het Rijtven groeit verder’. Wie terugdenkt aan de eerste fase van het Masterplan ziet in gedachten waarschijnlijk alweer de bouwers aan het werk. Prachtig om te zien dat moderne huizen verrezen die ook nog eens in een prachtige omgeving staan. Vanuit hetzelfde gedachtengoed groeit Het Rijtven aankomende jaren verder. De tweede fase van het Masterplan start met de bouw van woningen aan Het Gebint en met de bouw van woningen voor de ouder wordende cliënten binnen ORO. 

Een mooie kans in het nieuwe jaar, we kijken uit naar een prettige en open samenwerking met alle bouwteampartners, we zijn erg blij met het vertrouwen wat Van Dijnsen heeft gekregen.
Commercieel directeur Rob de Lepper

VOAK is de proces- en projectmanager voor dit project en heeft de regie voor het verloop van het bouwteam. Buro Kade is verantwoordelijk voor het architectonische ontwerp, Rienks Engineering is voor het technische ontwerp. Bouwbedrijf Bots is verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden en Van Dijnsen neemt de  verantwoordelijkheid voor de realisatie van de werktuigbouwkundige – en elektrotechnische installaties. ORO is een ondernemende zorgorganisatie die zich helemaal/geheel richt op het welbevinden en het geluk van mensen met een verstandelijke beperking. VOAK begeleidt zorgorganisaties succesvol bij bouwtrajecten door directievoering en kostenbewaking. Van Dijnsen is een multidisciplinaire installateur op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiligingen van onder andere gebouwen in de zorg, onderwijs en logistieke dienstverlening.

image
Datum 20-01-2020

Beoordeling 7.8 gebaseerd op 28 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback

0765728181