Inloggen

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Service en Onderhoud

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Alle warmtepompen, cv- ketels en andere werktuigbouwkundige installaties hebben regelmatig service en onderhoud nodig. Ben je klantvriendelijk, servicegericht en heb je altijd alles onder controle? Heb je ervaring als monteur en de ambitie om naar binnen door te groeien als werkvoorbereider S&O W? Lees snel verder hoe onze collega Jordi dit heeft ervaren!

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Vandaag is het een drukke dag op de afdeling service en onderhoud! Zojuist is er een storing gemeld bij de planner. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de servicemonteur met de goede materialen op de juiste locatie komt. Ondertussen ben je bezig met diverse offertes die vandaag verstuurd moeten worden naar een aantal van jouw klanten. Wanneer je goedkeuring van de klanten hebt ontvangen, worden de monteurs ingepland en kunnen zij het onderhoud gaan uitvoeren. Aan het einde van de middag ben je bezig met het inplannen van een onderhoudsklus bij één van je grote klanten. Het is belangrijk om hier al vroegtijdig op te anticiperen, omdat deze klant bepaalde eisen heeft gesteld in het onderhoudscontract. Al met al ben je goed in snel schakelen en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. De klanten die jij gaat beheren zijn bedrijven en overheidsinstanties. Over het algemeen zijn het kortlopende projecten, ten behoeve van de centrale verwarming, koeling (WKO), airconditioning, ventilatie en leidingwerk (aan- en afvoer gas & water).

Hieronder een selectie van jouw andere werkzaamheden: 

 • Meer- en of minderwerk bijhouden
 • Kleine calculaties maken
 • Bijhouden van bestellingen, levertijden, prijzen etc.
 • Controleren van tekeningen, bestekken en inkoopfacturen
 • Contacten onderhouden met monteurs, opdrachtgevers en projectteam
 • Ondersteunen en aansturen van monteurs d.m.v. het geven van technische hulp en aanwijzingen

Met wie ga je werken? Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Installatiewerken B.V. op de afdeling service en onderhoud. Deze afdeling bestaat momenteel uit 30 (binnen en buiten) collega’s. Je zal onder andere samenwerken met onze werkvoorbereider, Jordi Roovers. Wil je weten hoe hij het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Zie onderstaande testimonial en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

“Inmiddels een ruim half jaar werkzaam bij van Dijnsen op de afdeling service & onderhoud. Hier heb ik de stap van buiten naar binnen mogen maken en dat bevalt goed. Ik zie een uitdaging in de kennis die ik buiten heb opgedaan, binnen toe te passen. De mooie werken en de fijne werksfeer binnen van Dijnsen maakt het werken fijn!’’

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €3000,- en €4000,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • MBO diploma WTB, MIT of een gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Beschikt over materiaalkennis & minimaal 2 jaar ervaring in de installatietechniek
 • Kan snel reageren op ad-hoc situaties
 • Teamspeler, leergierig en stressbestendig

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Leuk dat je onze werkenbijvandijnsen website bezoekt! We hopen dat een van onze vacatures je aanspreekt. Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
170 leuke collega's!

Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten.


Word onderdeel van het
team. Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel deze vacature:
  0765728181