Inloggen

Werkvoorbereider Beveiligingen Service en Onderhoud

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren
*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Heb jij altijd alles onder controle? En ben je daarnaast iemand die zelfstandig kan werken, maar ook energie krijgt van samenwerken? Dan ga jij aan de slag als werkvoorbereider beveiliging bij het team service en onderhoud  inbraak/CCTV! 

Hoe ziet jouw dag eruit? Je gaat aan de slag op de afdeling beveiligingen en gaat daar deel uitmaken van een daadkrachtig, maar vooral gezellig team. Als werkvoorbereider ben jij onmisbaar in ons beveiligingsteam, want jij zorgt ervoor dat alles van het begin tot het eind soepel verloopt. Je zet je technische kennis in om collega’s te ondersteunen en samen weten jullie de storingen, in eerste instantie telefonisch, zorgvuldig en snel op te lossen. Hieronder een selectie van jouw andere werkzaamheden:

 • Offertes maken;
 • De monteursplanning aanpassen aan de hand van storingen;
 • Bestellen van materialen.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen? Ook daar denken wij graag in mee.

Met wie ga je werken? Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Beveiligingen B.V. Je werkt samen met een enthousiaste afdeling van ongeveer 35 collega’s. Je zal onder andere samenwerken met de service coördinator, Arjan van Dorst: ‘’Ik ben nu 4,5 jaar werkzaam bij Van Dijnsen en heb in deze tijd dit bedrijf mogen ervaren als een betrouwbare werkgever, waarin het welbevinden van de werknemer hoog in het vaandel staat. Iets wat ik met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen erg belangrijk vind en wat past bij goed werkgeverschap! Verder vind ik het aantrekkelijk dat Van Dijnsen altijd bezig is met innovatie en het zoeken naar verbeteringen, zowel extern als intern. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! “

Dit bieden wij:

 • Salarisindicatie tussen de €3000,- en €4000,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar

Dit ben jij:

 • MBO-diploma niveau 4 of gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • MBV diploma (eis). Diploma TBV is een pré of bereid om deze te behalen
 • Kennis van Galaxy & ATS (classic en advanced) panelen. Ervaring met CCTV is een pré
 • Stressbestendig en kan snel reageren op ad-hoc situaties
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring als werkvoorbereider of monteur in de beveiligingsbranche

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in een stage? Meld je aan! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en zijn de lijnen kort.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
Collega's!

Bij Van Dijnsen kom je te werken met ongeveer 170 collega’s. Een deel hiervan werkt op onze vestiging aan de Heerbaan. Het overgrote deel is op onze projectlocaties te vinden.


Solliciteer direct!

Ben jij overtuigd van deze vacature bij Van Dijnsen? Dan is de beurt nu aan jou! Solliciteer direct via onderstaand formulier.

Binnen 1-2 werkdagen kan je een reactie verwachten van onze Recruiter Willem Beek en na 1 á 2 gesprekken hoor jij al of je ons team gaat versterken. Dagje meelopen? Geen problemen gaan we regelen!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*
  Deel deze vacature:
  0765728181