Inloggen

Uitvoerder Elektrotechniek

Fulltime
Breda
MBO - HBO
Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteren

Uitvoerder Elektrotechniek

Fulltime
Breda
MBO - HBO
Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Ben je een teamspeler, motivator en werk je doelgericht? En wil jij graag de dagelijkse leiding geven op de bouw? Dan ga jij aan de slag als uitvoerder elektrotechniek bij het leukste installatiebedrijf van Breda!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Als uitvoerder geef je operationeel leiding aan de uitvoering van projecten in de utiliteit. Je vindt het een uitdaging om zowel grote multidisciplinaire als kleine projecten te realiseren. Je zorgt ervoor dat het werk volgens de gestelde kwaliteitsspecificaties en planning wordt uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de efficiency, voortgang, kwaliteit en veiligheid op het project. Je weet exact waar zich problemen kunnen voordoen en hoe je die voorkomt en draagt zorg voor goede communicatie en coördinatie met de opdrachtgever en overige bouwpartners.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast een project om je een beeld te geven: Nieuwbouw Breda – Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com)

Met wie ga je werken? Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 60 collega’s (binnen en buiten). Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Ons gezamenlijk doel is ‘samenwerken aan de mooiste werken’ en daarbij willen we jouw talenten inzetten. Je zal onder andere samenwerken met één van onze eerste monteurs, Whesley Klijs.

“Ik werk al meer dan 19 jaar bij Van Dijnsen en heb het erg naar mijn zin. 19 jaar geleden ben ik begonnen als leerling elektricien en inmiddels doorgegroeid tot leidinggevende. Binnen van Dijnsen is er veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng. We hebben in het bedrijf een duidelijke visie en streven altijd naar verbeteringen. Als je ideeën hebt, wordt er naar je geluisterd om te kijken of er iets mee gedaan kan worden.’’

Dit bieden wij:

 • Salarisindicatie tussen de €4.000,- en €5.000,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een vitaliteitsbudget van €300,- netto per jaar
 • Auto van de zaak
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Buddy voor de eerste 6 maanden die jou wegwijs maakt
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • De ruimte om te groeien en je ambities waar te maken
 • Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar

Dit ben jij:

 • MBO niveau 4 richting Elektrotechniek
 • Relevante werkervaring als uitvoerder
 • Een flexibele en klantgerichte instelling
 • Helikopterview en goede communicatieve vaardigheden

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en zijn de lijnen kort.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
Collega's

Bij Van Dijnsen kom je te werken met ongeveer 160 collega’s. Een deel hiervan werkt op onze vestiging aan de Heerbaan in Breda. Het overgrote deel is op onze projectlocaties te vinden.


Onze sollicitatieprocedure

icon
Telefonische kennismaking!

Onze recruiter Willem neemt binnen 1 á 2 dagen telefonisch contact met je op.

icon
Kop koffie!

Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats bij ons op kantoor met onze recruiter en met één van je toekomstige collega’s. Op deze manier kunnen we je meteen een goed beeld van de functie en onze organisatie geven.

icon
Tweede gesprek!

Enthousiast na dit gesprek? Dan bespreken we met jou de verdere procedure. Dit kan een tweede gesprek zijn maar ook een meeloop dag behoort tot de mogelijkheden.

icon
Arbeidsovereenkomst!

Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor om je arbeidsovereenkomst te tekenen.

Sollicitatieformulier

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Deel deze vacature:
  0765728181