Inloggen

Servicemonteur Inbraak/CCTV beveiliging

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Ga jij ervoor zorgen dat de inboedel van bedrijven goed beveiligd wordt? Hou je van afwisseling en werk je graag zelfstandig aan verschillende klussen? Dan ga jij aan de slag als servicemonteur beveiligingen inbraak/CCTV bij het leukste installatiebedrijf van Breda!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Je komt in actie bij onderhoud, storingen en defecte beveiligingsinstallaties op onze service en onderhoud afdeling. De projecten zijn afwisselend en dit maakt jouw werk uitdagend. Je hoeft je niet druk te maken over de planning, want dit wordt geregeld door jouw binnendienst collega’s. Wanneer er een storing optreedt, dan zorgt de binnendienst ervoor dat jij op de hoogte wordt gebracht. Het is aan jouw de taak om de diagnose te stellen en daarmee de storing zelfstandig te verhelpen. Wanneer je op locatie bent, inventariseer je direct de actuele technische staat van de camera-, inbraak- en/of toegangscontrolesystemen. De klanten die jij dagelijks gaat helpen zijn bedrijven, winkels, supermarkten en particulieren. Van kleine onderhoudsklussen tot grote landelijke klanten! Hieronder een selectie van jouw werkzaamheden:

 • Installeren, inbedrijfstellen, repareren, aanpassen en uitbreiden van elektrotechnische-, beveiligingsinstallaties en/of -middelen
 • Klantrelaties opbouwen en onderhouden
 • Tussencontroles van beveiligingsinstallaties
 • Storingsdiensten
 • Begeleiden van hulpmonteurs en stagiaires

Met wie ga je werken? Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Beveiligingen B.V. Je werkt samen met een enthousiaste afdeling van ongeveer 35 collega’s. Je zal onder andere samenwerken met de projectleider, Rene van der List: “Als 16 jarige ben ik bij Van Dijnsen gestart als leerling monteur en heb in de afgelopen jaren de kans gekregen mezelf te ontwikkelen. De combinatie van doorgroeien en vrijheid zorgen ervoor, dat ik veel uitdaging en plezier heb in mijn werk. Van Dijnsen is een platte en dynamische organisatie, wat het erg prettig maakt om hier te werken.”

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €2800,- en €3400,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • MBO-diploma niveau 4 of een gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • MBV(eis), TBV (pré of bereid deze te behalen) en VCA diploma
 • Teamplayer, flexibel en klantgericht
 • In bezit van Verklaring Omtrent Gedrag
 • Rijbewijs B

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
70 leuke collega's!

Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten.


Word onderdeel van het
team. Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel deze vacature:
  0765728181