Inloggen

Servicemonteur Brandbeveiliging

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Zelfstandig op pad met je bus, dat klinkt ideaal! Elke dag heb jij hetzelfde doel voor ogen: de brandmeldinstallaties weer perfect laten werken. Ben je daarnaast iemand die graag zelfstandig kan werken, maar ook energie krijgt van samenwerken? Dan ga jij aan de slag als servicemonteur brandbeveiliging bij het leukste installatiebedrijf van Breda!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Je komt in actie bij onderhoud, storingen en defecte brandmeldinstallaties op onze service en onderhoud afdeling. Jij zorgt ervoor dat alle brandmeldinstallaties goed worden onderhouden en dat storingen worden opgelost. Het is aan jou de taak om de diagnose te stellen en daarmee de storing zelfstandig te verhelpen. Jij bent de expert op dit gebied en neemt je eigen beslissingen. Als expert is het jouw taak om onze klanten te adviseren over het gebruik, het onderhoud en eventuele innovaties op het gebied van brandmeldinstallaties. Je hebt veel vrijheid, afwisseling en werkt zelfstandig aan de verschillende projecten. De klanten die jij dagelijks gaat helpen zijn bedrijven, winkels, supermarkten en particulieren. Van kleine onderhoudsklussen tot grote landelijke klanten. Hieronder een selectie van jouw werkzaamheden:

 • Optreden bij storingen, analyseren van de oorzaak van de storing
 • Uitvoeren van tussentijdse controles van brandmeldinstallaties
 • Klantrelaties opbouwen en onderhouden
 • Storingsdiensten
 • Begeleiden van hulpmonteurs en stagiaires

Wil jij je specialiseren in brandbeveiliging of toch liever in inbraakbeveiliging? Of wil je graag een combinatierol tussen inbraak en brand? Dan gaan wij daar graag met jou over in gesprek.

Met wie ga je werken? Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Beveiligingen B.V. Je werkt samen met een enthousiaste afdeling van ongeveer 35 collega’s. Je zal onder andere samenwerken met de werkvoorbereider, Pierre Moerenhout: ‘’Ik ben inmiddels alweer 5 jaar in dienst bij van Dijnsen Beveiligingen en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Van Dijnsen is een dynamisch bedrijf met een platte organisatie, waar snel geschakeld wordt naar zowel interne als naar externe klanten. Door de verschillende speciale objecten met uitdagende installaties en de grote hoeveelheid “standaard” objecten bij onze klanten is geen enkele werkdag hetzelfde.’’

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €2500,- en €3300,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • De ruimte om te groeien en je ambities waar te maken
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • MBO 4 diploma of gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Diploma installatiedeskundige en onderhoudsdeskundige is een pré
 • Kennis CCV regeling en van merken Esser, Hertek, Notifier en Siemens is een pré
 • Verklaring Omtrent Gedrag
 • Teamplayer, flexibel, klantgericht en Rijbewijs B

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
170 leuke collega's!

Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten.


Word onderdeel van het
team. Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  0765728181