Inloggen

Monteur KLP Installatietechniek

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Voor onze afdeling Kort Lopende Projecten  zijn wij op zoek naar een monteur die graag zelfstandig aan de slag gaat. Omdat je de kennis en kunde al in huis hebt, krijg je de vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarbij beschik je ook over leidinggevende kwaliteiten want het aansturen van onderaannemers hoort ook bij jouw functie. Je gaat onder ander andere werken bij; Gamma & Karwei winkels, Breedsaam en onze vaste aannemers

Een kleine greep uit jouw toekomstige werkzaamheden.

 • Je gaat cv ketels in stookruimtes vervangen
 • Je gaat gasleidingen aanbrengen waarbij de buizen zowel dikwandig als koper kunnen zijn
 • Je verzorgt de installatie of renovatie van complete sanitaire voorzieningen
 • Je gaat complete luchtbehandeling installaties installeren
 • Je gaat airconditioning systemen aanleggen

Klinkt goed toch? Mooi! Dan gaan we snel verder want hier stopt het niet; Eens in de 6 á 7 weken heb je een storingsdienst. Dit houd in dat je 24/7 gebeld kan worden, veelal kan jij telefonisch de storing oplossen en af en toe moet je daadwerkelijk naar de klant. Van ons krijg je hiervoor een vergoeding: maandag t/m vrijdag €15,- per dag. Op za/zon & feestdagen wordt dit al €37,50 per dag. Als het toch nodig is, krijg je overwerk en reistijd extra vergoed bovenop je salaris! Mooie deal toch?

Met wie ga je werken? Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s. Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Je zal onder andere samenwerken met één van onze werkvoorbereiders, Marc Boltjes.

Sinds enige tijd ben ik werkzaam bij dit dynamische bedrijf en heb ik snel mijn draai kunnen vinden. Het voelt alsof ik hier al langer werkzaam ben. De korte lijnen binnen Van Dijnsen zorgen voor een goede communicatie en je merkt aan alles dat het ‘’voor elkaar en met elkaar’’ is. Voor mij is geen werkdag hetzelfde door de grote diversiteit aan werkzaamheden.’’

 

Wij brengen voor jou?

 • Salaris tussen de €2500,- en €3500,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een bus van de zaak
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingen om je verder te ontwikkelen
 • Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar

Dit ben jij:

 • Minimaal een MBO-3 opleiding werktuigbouwkunde
 • Je bent in het bezit van diploma F-Gassen
 • Je hebt kennis van Meet- en Regeltechniek
 • Je hebt kennis van Elektrotechniek

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en zijn de lijnen kort.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
Collega's

Bij Van Dijnsen kom je te werken met ongeveer 170 collega’s. Een deel hiervan werkt op onze vestiging aan de Heerbaan. Het overgrote deel is op onze projectlocaties te vinden.


Sollicitatieformulier

Ben jij overtuigd van deze vacature bij Van Dijnsen? Dan is de beurt nu aan jou! Solliciteer direct via onderstaand formulier.

Binnen 1-2 werkdagen kan je een reactie verwachten van onze Recruiter Willem Beek en na 1 á 2 gesprekken hoor jij al of je ons team gaat versterken. Dagje meelopen? Geen problemen gaan we regelen!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*
  Deel deze vacature:
  0765728181