Inloggen

Monteur KLP Elektrotechniek

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Voor onze afdeling Kort Lopende Projecten  zijn wij op zoek naar een monteur die graag zelfstandig aan de slag gaat. Omdat je de kennis en kunde al in huis hebt, krijg je de vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarbij beschik je ook over leidinggevende kwaliteiten want het aansturen van onderaannemers hoort ook bij jouw functie. Je gaat onder andere werken bij een aantal van onze vaste klanten, waarbij je altijd nauw betrokken bent bij diverse uitbreidingen en aanpassingen van onze installaties. 

Nu vraag jij je natuurlijk af ” maar met wie kom ik eigenlijk te werken?” Ook dat geven we je al deels prijs. Een van jou nieuwe collega’s vertelt je waarom hij graag bij Van Dijnsen werkzaam is: 

Een kleine greep uit jouw toekomstige werkzaamheden.

 • Je gaat verlichtingsinstallaties aanbrengen
 • Je zal verdeel kasten gaan aanbrengen en/of aanpassen
 • Je gaat Domotica en KNX installaties installeren
 • Je gaat verschillende brandmeldinstallaties aanbrengen
 • Je gaat data installaties aanbrengen
 • Je gaat verschillende krachtstroom installaties aanbrengen
 • Je zal NEN3140 inspectiepunten gaan herstellen

Klinkt goed toch? Mooi! Dan gaan we snel verder want hier stopt het niet; Eens in de 6 á 7 weken heb je een storingsdienst. Dit houd in dat je 24/7 gebeld kan worden, veelal kan jij telefonisch de storing oplossen en af en toe moet je daadwerkelijk naar de klant. Van ons krijg je hiervoor een vergoeding: maandag t/m vrijdag €15,- per dag. Op za/zon & feestdagen wordt dit al €37,50 per dag. Als het toch nodig is, krijg je overwerk en reistijd extra vergoed bovenop je salaris! Mooie deal toch?

Nu vraag jij je natuurlijk af ” maar met wie kom ik eigenlijk te werken?” Ook dat geven we je al deels prijs. Een van jouw nieuwe collega’s vertelt je waarom hij graag bij Van Dijnsen werkzaam is: 

Werkvoorbereider KLP, Tommy van Mook: 
Ik ben nu drie maanden in dienst bij van Dijnsen als werkvoorbereider E op de afdeling KLP. Vanaf dag één voelde het als een warm bad. Ik mag werken aan mooie uitdagende projecten en de sfeer op de afdeling is gezellig, er word hard gewerkt met een lach, en op zijn tijd genieten we samen van een hapje en een drankje.

Kom ook werken aan de mooiste werken!.’’

 

Wij brengen voor jou?

 • Salaris tussen de €2500,- en €3500,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een bus van de zaak
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingen om je verder te ontwikkelen
 • Elke vrijdag wordt de week gezellig afgesloten in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • Minimaal afgeronde MBO 3 opleiding Elektrotechniek richting Utiliteit
 • Je bent op de hoogte van de laatste NEN-Normen
 • Je hebt kennis van Meet- en Regeltechniek
 • Rijbewijs B

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en zijn de lijnen kort.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
Collega's

Bij Van Dijnsen kom je te werken met ongeveer 170 collega’s. Een deel hiervan werkt op onze vestiging aan de Heerbaan. Het overgrote deel is op onze projectlocaties te vinden.


Sollicitatieformulier

Ben jij overtuigd van deze vacature bij Van Dijnsen? Dan is de beurt nu aan jou! Solliciteer direct via onderstaand formulier.

Binnen 1-2 werkdagen kan je een reactie verwachten van onze Recruiter Willem Beek en na 1 á 2 gesprekken hoor jij al of je ons team gaat versterken. Dagje meelopen? Geen problemen gaan we regelen!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*
  Deel deze vacature:
  0765728181