Inloggen

Monteur Elektrotechniek

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Vind je het leuk om een project van A tot Z te maken en het gehele proces mee te maken? Ben je ook graag buiten aan het werk op verschillende projecten? Dan ga jij aan de slag als monteur elektrotechniek bij het leukste installatiebedrijf van Breda! 

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Je gaat aan de slag op de afdeling grote projecten en gaat er samen met jouw team voor zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Je gaat zelfstandig installaties installeren, aanpassen en uitbreiden. Jouw vakkennis en ervaring maken het mogelijk de kwaliteit te leveren die de klant van ons verwacht. Samen met je collega’s maken we innovatieve oplossingen mogelijk, met een veilig en duurzaam resultaat.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast twee projecten om je een beeld te geven: Het Schoenenkwartier: open vanaf 16 april 2022 en  Nieuwbouw Breda – Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com)

Met wie ga je werken? Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s (binnen en buiten). Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Ons gezamenlijk doel is ‘samenwerken aan de mooiste werken’ en daarbij willen we jouw talenten inzetten. Je zal onder andere samenwerken met één van onze eerste monteurs, Whesley Klijs.

‘’Ik werk al meer dan 18 jaar bij Van Dijnsen en heb het erg naar mijn zin. 18 jaar geleden ben ik begonnen als leerling elektricien en inmiddels doorgegroeid tot leidinggevende. Binnen van Dijnsen is er veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng. We hebben in het bedrijf een duidelijke visie en streven altijd naar verbeteringen. Als je ideeën hebt, wordt er naar je geluisterd om te kijken of er iets mee gedaan kan worden.’’

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €2200,- en €2700,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • VMBO-diploma (E) of gelijkwaardig
 • Relevante vakopleiding(en)
 • Een geldig VCA-diploma (of bereid deze te behalen)
 • Ervaring in de installatiebranche is een pré (utiliteit)
 • Een flexibele en klantgerichte instelling

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel deze vacature:
  0765728181