Inloggen

Monteur Brandbeveiliging

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Elke dag heb jij hetzelfde doel voor ogen: de brandmeldinstallaties perfect laten werken. En ben je daarnaast iemand die zelfstandig kan werken, maar ook energie krijgt van samenwerken? Dan ga jij aan de slag als monteur brandbeveiliging bij het leukste installatiebedrijf van Breda! 

Hoe ziet jouw dag eruit? Je gaat aan de slag op de afdeling brandbeveiligingen en gaat deel uitmaken van een daadkrachtig, maar vooral gezellig team. Nadat je de laatste werkinstructies hebt meegekregen ga je deze morgen aan het werk op één van de locaties van ons LENTE `contract. Voor vandaag staat het installeren van de brandmeldinstallatie op het programma. Enthousiast ga je hiermee aan de slag. Aan het einde van de dag koppel je de je werkzaamheden aan de contactpersoon op locatie terug en ga je met een voldaan en tevreden gevoel weer naar huis.

 • Aanleggen en installeren van brandmeldinstallaties
 • Uitvoeren van tussentijdse controles van brandmeldinstallaties
 • Wijzigen en/of aanpassen van installatietekeningen en schema’s
 • Klantrelaties opbouwen en onderhouden
 • Begeleiden van hulpmonteurs en stagiaires

Met wie ga je werken? Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Beveiligingen B.V. Je werkt samen met een enthousiaste afdeling van ongeveer 35 collega’s.  Je zal onder andere samenwerken met de werkvoorbereider, Frans Ullings: “Na meer dan 23 jaar in de buitendienst, waarbij ik als monteur begonnen ben in installatiewerk, inbedrijfstellingen en service & onderhoud heb gedaan, kwam er een plekje vrij voor de functie van werkvoorbereider. Binnen Van Dijnsen heb ik de kans gekregen om eerst proef te draaien. Na het proefdraaien wist ik dat dit mijn nieuwe werkplek was. Inmiddels ben ik al meer dan 3 jaar, met heel veel plezier, werkzaam als werkvoorbereider brand. De korte lijnen, het hechte team waarmee ik werk, de afwisseling en vrijheid die ik krijg, zorgen ervoor dat ik na 26 jaar nog steeds met veel plezier bij Van Dijnsen werk!”

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €2700,- en €3400,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • MBO-diploma niveau 4 of gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Diploma installatiedeskundige (eis), diploma onderhoudsdeskundige (pré)
 • Kennis op het gebied van CCV regeling en merken Esser, Hertek , Notifier en Siemens is een pré
 • Teamplayer, flexibel en klantgericht
 • In bezit van Rijbewijs B en VOG

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.


icon
Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen.

icon
Samenwerken

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’. We zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn!

icon
170 leuke collega's!

Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten.


Word onderdeel van het
team. Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel deze vacature:
  0765728181