Leerwerktraject

Dienstverband:

BBL - BOL - Stage

Kom instal(leren) bij Van Dijnsen : de Totaalopleider in techniek!

Werken in de elektrotechniek of installatietechniek, na de middelbare school? Ook zonder vakdiploma kun je hiermee starten door werken en leren te combineren. Tijdens je opleiding ben je verzekerd van een baan en inkomen. Van Dijnsen is een erkend leerbedrijf. Op (V)MBO-niveau kun je kiezen voor de BeroepsBegeleidendeLeerweg (BBL). Wij streven er bovendien naar, om onze leerlingen een vast dienstverband te bieden wanneer zij hun diploma behalen.

Erkend leerbedrijf installatietechniek en elektrotechniek

Van Dijnsen staat bij Kenteq geregistreerd als erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons leren voor functies in de elektrotechniek of installatietechniek en wij financieren jouw opleiding. Wij werken samen met partijen die gespecialiseerd zijn in opleiden, zoals GoFlex en InstallatieWerk. De praktijk leer je van je ervaren collega’s. Je collega’s? Jazeker, als leerling ben je één van ons. We vinden het dan ook leuk als je lid wordt van de personeelsvereniging en aanwezig bent bij de kwartaalbijeenkomsten en feestjes die we vieren.

Stages en afstuderen

Van Dijnsen heeft elk jaar enkele (snuffel)stages. De meeste stageplaatsen zijn beschikbaar voor de functie van monteur. Tijdens je stageplaats als monteur ga je mee met een servicemonteur of projectmonteur. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor stagiaires bij onze afdelingen: engineering, werkvoorbereiding, service of financiële administratie. Binnen deze afdelingen is ook ruimte voor afstudeerders op MBO of HBO-niveau. Wij zijn heel trots op onze stagiairs, die tot nu toe allemaal met veel succes hun stage (en opleiding) hebben mogen afronden.

Van Dijnsen is Totaalopleider in Techniek! De jeugd is/ de studenten zijn… de toekomst!  We zijn daarom ook erg blij met onze drie afstudeerders van Avans Hogeschool;  Jorie, Brent en Shaoyu!

Aanmelden voor een stage, opleidingsplaats of afstudeerproject ?

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen tien werkdagen een reactie. Heb je vragen over een leerwerktraject in de installatietechniek of elektrotechniek of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met onze HR Adviseur (en oud afstudeerstagiair!): Dana van den Hof |  076 – 572 81 56 | vacature@vandijnsen.nl

Aanmelden leerwerktraject

  • Drop files here or
Terug naar overzicht