Leerwerktraject

Dienstverband:

BBL - BOL - Stage

BBL/BOL: voor schooljaar 2020/2021 zijn er GEEN leerwerkplekken meer beschikbaar.

VMBO/HAVO: stageplaatsen hebben we nog beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

———————————————————————————————

Kom instal(leren) bij Van Dijnsen : de Totaalopleider in techniek!

Werken in de installatietechniek ( elektrotechniek/ werktuigbouwkunde) na de middelbare school? Ook zonder vakdiploma kun je hiermee starten door werken en leren te combineren. Tijdens je opleiding ben je verzekerd van een baan en inkomen. Van Dijnsen is een erkend leerbedrijf. Op (V)MBO-niveau kun je kiezen voor de BeroepsBegeleidendeLeerweg (BBL). Wij streven er bovendien naar, om onze leerlingen een vast dienstverband te bieden wanneer zij hun diploma behalen.

Erkend leerbedrijf installatietechniek – elektrotechniek en werktuigbouwkunde

Van Dijnsen staat bij SBB geregistreerd als erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons leren voor functies in de installatietechniek en wij financieren jouw opleiding. Wij werken samen met partijen die gespecialiseerd zijn in opleiden, zoals GoFlex en InstallatieWerk. De praktijk leer je van je ervaren collega’s. Je collega’s? Jazeker, als leerling ben je één van ons. We vinden het dan ook leuk als je lid wordt van de personeelsvereniging en aanwezig bent bij de kwartaalbijeenkomsten en feestjes die gehouden worden.

Stages en afstuderen

Van Dijnsen heeft elk jaar enkele (snuffel)stages. De meeste stageplaatsen zijn beschikbaar voor de functie van monteur. Tijdens je stageplaats als monteur ga je mee met een servicemonteur of projectmonteur. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor stagiaires bij onze afdelingen: engineering, werkvoorbereiding, service of financiële administratie. Binnen deze afdelingen is ook ruimte voor afstudeerders op MBO of HBO-niveau. Wij zijn heel trots op onze stagiairs, die tot nu toe allemaal met veel succes hun stage (en opleiding) hebben mogen afronden.

Aanmelden voor een stage, opleidingsplaats of afstudeerproject ? CHECK HIER  de beschikbare plaatsen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Heb je vragen over een leerwerktraject of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem contact op via 076 – 572 8181 | vacature@vandijnsen.nl

5 september was onze kick-off meeting van het nieuwe schooljaar. Onder het genot van een sportieve kartcompetitie en een hapje eten hebben onze leerlingen, werkplekbegeleiders en werkgroepleden allemaal kennis met elkaar kunnen maken. Wij gaan er met z’n allen weer een leerzaam en leuk jaar van maken!!

Van Dijnsen bij Game On regio Breda

Aanmelden leerwerktraject

  • Drop files here or
Terug naar overzicht