CAD-Engineer Elektrotechniek

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO - HBO

Samenwerken aan de mooiste werken?

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Functie omschrijving

Je bent als elektrotechnisch engineer werkzaam op de afdeling Projecten Utiliteit. Het betreft voorbereidend- en begeleidingswerk (met uitzondering van tekenen) verbonden aan de bouw, aanleg, service- en onderhoud ten behoeve van uiteenlopende systemen en installaties. De steeds wisselende technieken, onderwerpen en situaties vormen een interessante uitdaging. Ook verzorg je de benodigde engineering om tot definitieve werktekeningen te komen van op het projectbureau in behandeling zijnde projecten. Zelfstandig verzorg je de (voor) ontwerpen aan de hand van ontvangen bestekken en tekeningen. De precieze taakinvulling komt tijdens het sollicitatiegesprek aan bod.

Profiel kandidaat

  • Opleiding MBO/HBO niveau Elektrotechniek bij voorkeur MIT/HIT
  • Ervaring met het engineren
  • Vaardig in het gebruik van StabiCad of in staat zich dit eigen te maken,kunnen ontwerpen in BIM, 3D.
  • Een flexibele en klantgerichte instelling

Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie!

Voor algemene informatie of versturen van een (open) sollicitatie kun je ook contact opnemen met: Annemieke van der Werf : HR Adviseur W&S | 076-5728139 of 06-10060192 | vacature@vandijnsen.nl

Terug naar overzicht