(Aankomend of startend) CAD-Engineer E / Beveiliging

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO

Samenwerken aan de mooiste werken?

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Functie omschrijving

Je bent als aankomend CAD-Engineer – E werkzaam bij Van Dijnsen Beveiligingen. In deze functie houd je je bezig met het verzorgen van de benodigde offerte-, werk- en revisietekeningen. Je werkt samen met ervaren collega’s aan de engineering van projecten of van klussen die we uitvoeren vanuit onze afdeling Service en Onderhoud. Je verzorgt voorontwerpen en maakt werktekeningen van  installaties. Aan de hand van verkregen informatie verzorgen van offerte-, werk- en revisietekeningen conform ontvangen aanwijzingen en richtlijnen. Daarbij wordt rekening gehouden met geldende normen. Hieronder zijn enkele taken en verantwoordelijkheden opgesomd. De precieze taakinvulling komt tijdens het sollicitatiegesprek aan bod. Coördineren van tekenwerkzaamheden. Verantwoordelijk voor de aanwezige CAD-systemen. Zorg dragen voor een overzichtelijk en actueel tekeningenarchief en tevens voor een overzichtelijke en actuele technische documentatie welke gebruikt wordt binnen het bedrijfsbureau.

Profiel kandidaat

  • MBO-diploma (Elektrotechniek of gelijkwaardig)
  • Brede technische interesse
  • Vaardig in het gebruik van AutoCad en Stabibase of in staat zich dit eigen te maken
  • Fexibele en klantgerichte instelling
  • Bereidheid om zich te ontwikkelen in de rol en indien nodig cursussen en opleidingen te volgen

Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie!

Voor algemene informatie of het versturen van een (open) sollicitatie kun je ook contact opnemen met: Annemieke van der Werf : HR Adviseur W&S
06-10060192 | 076-5728139 | vacature@vandijnsen.nl

Terug naar overzicht