Manager Projecten Utiliteit

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

HBO

Samenwerken aan de mooiste werken?

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wat ga je doen?

In deze rol zal jij verantwoordelijk zijn voor de afdeling projecten bij Van Dijnsen. Samen met de projectleiders en projectteams zorg je voor een goede samenwerking onderling en met de klant, optimaal projectverloop en  resultaat. Hierbij zorg je voor de juiste verhouding tussen mens- en omzetgericht handelen: je bent immers zowel financieel verantwoordelijk als  verantwoordelijk voor de continuïteit en transparantie binnen de afdeling.  Als lid van het MT draag je tevens verantwoording over de dagelijkse gang van zaken.

Onderstaand hebben we een indicatie gegeven van hoe jouw werkweek eruit komt te zien.

 • 30% contacten leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie
 • 30% leidinggevende werkzaamheden
 • 20% intern overleg
 • 10% actief netwerken en bijwonen van evenementen binnen de branche
 • 5% bezoeken van projecten
 • 5% plannen van proces- en administratieve werkzaamheden

Waar ga je dit doen?

Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons kantoor in Breda zijn, naast het feit dat je onze projecten ook met enige regelmaat zult bezoeken. Bekijk ook onze bedrijfsfilm onder aan deze pagina eens, hier zie je een aantal van onze projecten voorbij komen.

Met wie ga je werken?

Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s. Zij zijn verantwoordelijk  voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Je zal onder andere samenwerken met één van onze projectleiders, Ronny Koks. Wil je weten hoe hij het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Zie onderstaande testimonial en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

“Voor mij is van Dijnsen een mooi bedrijf waarbij ik mijn  ei kwijt kan. De reden hiervan is de combinatie tussen het binnen en buiten werken, de korte lijnen binnen de organisatie, het gevoel gehoord te worden en de vrije rol die ik krijg. Als onderdeel van Van Dijnsen ben ik trots om mijn steentje bij te kunnen dragen in deze organisatie, uitdagende en mooie projecten te mogen realiseren met teams die elkaar enthousiasmeren en motiveren. Tevens krijg ik de ruimte om mijn ondernemende hart te laten spreken.”

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard mag je van ons een interessant arbeidsvoorwaardenpakket verwachten maar misschien nog wel belangrijker is dat bij ons de medewerker centraal staat. Jij bent ons visitekaartje bij onze klanten! We besteden daarom ook graag aandacht aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Daarnaast kun je aan de volgende arbeidsvoorwaarden denken:

 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Leaseauto
 • Persoonlijk ontwikkelplan en een opleidingsbudget
 • Elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden in onze eigen bar!

Wat verwachten wij van jou?

Onze kernwaarden zijn niet voor niets betrokken, sociaal en continu verbeteren! We hopen dat jij je hierin ook kunt vinden. Dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat je klant- en oplossingsgericht bent, flexibel kunt zijn en dat je oog hebt voor de kwaliteit en synergie binnen het volledige team. Daarnaast beschik je bij voorkeur over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het uitvoeren/aansturen van projecten in de utiliteit
 • Vakinhoudelijke kennis

Herken jij je in bovenstaande tekst? Dan drinken wij graag eens een kop koffie met je!

Voor inhoudelijke vragen over de functie, sollicitatieprocedure of algemene informatie over Van Dijnsen, kun je contact opnemen met Erik Lips, Technisch Directeur of Bianca van den Tol, HR-manager| ☎ 076 572 81 81vacature@vandijnsen.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
Terug naar overzicht