Inloggen

1e Monteur Werktuigbouwkunde

Fulltime
Breda
MBO
Lijkt deze vacature je wat? Solliciteren

"Samenwerken aan de mooiste werken"

Ambieer jij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling? Wil jij graag afwisseling in leidinggeven en zelfstandig werken? Dan ga jij aan de slag als eerste monteur werktuigbouwkunde bij het leukste installatiebedrijf van Breda!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Je gaat aan de slag op de afdeling grote projecten en gaat er met jouw team voor zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Je bent als eerste monteur onmisbaar in ons W team, want jij bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant en jouw collega’s. Jouw werkzaamheden zijn uitdagend, afwisselend en kent een grote verantwoordelijkheid.  Als eerste monteur ben je in staat om beslissingen te nemen, wanneer de situatie daar om vraagt. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het contact met klanten en beantwoord jij vragen waarbij die zijn.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast twee projecten om je een beeld te geven: Het Schoenenkwartier: open vanaf 16 april 2022 en  Nieuwbouw Breda – Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com

Wij brengen voor jou?

 • Salarisindicatie tussen de €2800,- en €3600,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

Jij brengt voor ons?

 • Afgeronde Technische opleiding (Werktuigbouwkunde of installatietechniek)
 • Ervaring in leidinggeven aan een team monteurs is een pré
 • Teamspeler, leergierig en sterk in je communicatie

Werken bij de leukste
totaalinstallateur van Breda

Van Dijnsen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Consent*

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel deze vacature:
  0765728181