Werkvoorbereider Elektrotechniek

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO - HBO

‘Samenwerken aan de mooiste werken’

Krijg je energie van plannen, tekenen én rekenen? Ga jij ervoor zorgen dat jouw collega’s, met de juiste materialen op de juiste plek zijn? Dan ga jij aan de slag als werkvoorbereider elektrotechniek bij het leukste installatiebedrijf van Breda! Wil je weten hoe Carlo het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Zie onderstaande testimonial en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je gaat aan de slag op de afdeling grote projecten en gaat er met jouw team voor zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Je bent onmisbaar in ons E team, want jij zorgt ervoor dat alles van het begin tot het eind soepel verloopt. Als werkvoorbereider zorg je voor de voorbereiding, organiseer en coördineer je alle activiteiten. Daarbij denk je ook aan de detailengineering, materialen, materiaalvoorziening, werkinstructies en denkt mee in het oplossen van technische problemen. Verder werk je op kantoor, maar ben je ook regelmatig op de bouw te vinden.

Hieronder een selectie uit jouw werkzaamheden:

 • Bestekken bestuderen en beoordelen
 • Meer- of minder werk signaleren
 • Calculeren
 • Planning afstemmen en contact onderhouden met aannemers, leveranciers, opdrachtgevers en collega’s
 • Materialen bestellen

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast één project om je een beeld te geven: Het Schoenenkwartier: open vanaf 16 april 2022

Met wie ga je werken?

Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s (binnen en buiten). Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Ons gezamenlijk doel is ‘samenwerken aan de mooiste werken’ en daarbij willen we jouw talenten inzetten. Je zal onder andere samenwerken met één van onze projectleiders, Carlo Bekkers.

‘’Voor mij persoonlijk is van Dijnsen een solide, informele en platte organisatie met veel verschillende functies in het bedrijf. Van Dijnsen heeft een uitgebreid pallet aan projecten binnen de installatiebranche. Er wordt veel aandacht besteed aan de ambitie die medewerkers op langere termijn voor ogen hebben. Verder staan scholing en bijscholing hoog op de agenda, om voor nu en in de toekomst, het bedrijf verder door te laten ontwikkelen. We doen het niet individueel maar met z’n allen. Iedereen telt mee in deze organisatie!’’

Wat krijg jij van ons?

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden in onze eigen bar
 • De ruimte om te groeien en je ambities waar te maken

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO 4 diploma Elektrotechniek, bij voorkeur een HBO elektrotechniek of een gelijkwaardige opleiding afgerond (MIT/HIT). Wil je graag een opleiding volgen? Dan gaan wij daar graag met jou over in gesprek.
 • Kennis van materialen, zodat je begrijpt wat de monteurs nodig hebben
 • In 3D denken
 • Stressbestendig, overzicht houden en kan snel reageren op ad-hoc situaties
 • Minimaal 1-2 jaar ervaring als werkvoorbereider in de installatiebranche

Werken bij Van Dijnsen in Breda, wie zijn wij?

Onze kernwaarden zijn betrokken, sociaal en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen. Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten. Bekijk ook onze bedrijfsfilm onder aan deze pagina eens, hier zie je een aantal van onze projecten voorbij komen.

Ben je na het zien van deze vacature nieuwsgierig geworden? Dat is mooi! Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Stuur dan een e-mail naar: vacature@vandijnsen.nl. Je mag natuurlijk ook even bellen of een appje sturen naar Bianca van den Tol: 06-1001 6550 .

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Terug naar overzicht