Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO

Samenwerken aan de mooiste werken?

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed team van ervaren collega’s, de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en/of opleidingen en elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Functie omschrijving

Voor de afdeling Service & Onderhoud Werktuigbouwkunde (centrale verwarming en koeling) zijn wij op zoek naar service- c.q. installatiemonteurs voor het uitvoeren van onderhoud aan, het opheffen van storingen alsmede het installeren, inbedrijfstellen, repareren, aanpassen en uitbreiden van werktuigbouwkundige installaties en/of -middelen. Hieronder staan enkele taken en verantwoordelijkheden opgesomd. De verdere taakinvulling is variabel en komt tijdens het sollicitatiegesprek aan bod. Verrichten van algemene (assisterende) werkzaamheden verbonden aan service en onderhoud. Treedt op bij minder gecompliceerde storingen, analyseert de oorzaak van de storing, voert na overleg met de coördinator en/of servicetechnicus de werkzaamheden uit en voert zelfstandig periodiek voorgeschreven controles uit aan werktuigbouwkundige installaties. Loopt bij toerbeurt een storingsdienst.

Profiel kandidaat

  • VMBO-diploma (WTB) of gelijkwaardig
  • Relevante vakopleiding(en)
  • Ervaring in de installatietechniek
  • Flexibele en klantgerichte instelling

Interesse in deze vacature? Dan drinken we graag eens een kopje koffie!

Voor meer informatie over de functie kun je rechtstreeks contact opnemen met: William van Steenoven : Contractmanager | 076-5728181 | williamvansteenoven@vandijnsen.nl

Voor vrijblijvend contact, algemene informatie of versturen van een (open) sollicitatie kun je contact opnemen met Stuur dan een e-mail naar Bianca van den Tol: vacature@vandijnsen.nl. Je mag natuurlijk ook even bellen of een appje sturen 06-1001 6550.

  • Acquistie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Terug naar overzicht