Engineer Elektrotechniek

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO-HBO

‘Samenwerken aan de mooiste werken’

Zodra we een nieuw project hebben binnengehaald, kom jij in beeld! Jij gaat onze installaties van A tot Z engineeren. Door jouw goede ontwerpen, zorg je ervoor dat jouw collega’s niet voor verrassingen komen te staan. Wil je weten wat voor bedrijf wij zijn en aan welke projecten jij o.a. gaat meewerken? Lees dan snel verder of kijk op onze site.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je gaat aan de slag op de afdeling grote projecten en gaat er met jouw team voor zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Als elektrotechnisch engineer werk je nauw samen met ons projectteam, nevenaannemers, adviseurs en opdrachtgevers om tot een gedegen ontwerp te komen. Je werkt mee aan toonaangevende projecten en levert een belangrijke bijdrage aan ontwerpen van projecten en systemen. Ook voer je getailleerde berekeningen uit om normen en specificaties vast te stellen. Je functioneert als specialist en sparringpartner voor de deelnemers binnen het projectteam en rapporteert aan de projectleider. Je waarborgt de kwaliteit van de ontwerp-, uitvoerings- en revisietekeningen. Een proactieve inzet binnen het projectteam is noodzakelijk en geeft je de mogelijkheid betrokken te zijn en mee te denken. Het is ook jouw taak om de tekenaar aan te sturen en te controleren op zijn werkzaamheden. Om technische taken uit te voeren ga je werken met technische software zoals o.a. DiaLux en Intelec. De steeds wisselende technieken, onderwerpen en situaties vormen een interessante uitdaging.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast twee projecten om je een beeld te geven: Het Schoenenkwartier: open vanaf 16 april 2022 en  Nieuwbouw Breda – Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com)

Met wie ga je werken?

Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s (binnen en buiten). Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Ons gezamenlijk doel is ‘samenwerken aan de mooiste werken’ en daarbij willen we jouw talenten inzetten. Je zal onder andere samenwerken met één van onze projectleiders, Carlo Bekkers.

‘’Voor mij persoonlijk is van Dijnsen een solide, informele en platte organisatie met veel verschillende functies in het bedrijf. Van Dijnsen heeft een uitgebreid pallet aan projecten binnen de installatiebranche. Er wordt veel aandacht besteed aan de ambitie die medewerkers op langere termijn voor ogen hebben. Verder staan scholing en bijscholing hoog op de agenda, om voor nu en in de toekomst, het bedrijf verder door te laten ontwikkelen. We doen het niet individueel maar met z’n allen. Iedereen telt mee in deze organisatie!’’

Wat krijg jij van ons?

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden in onze eigen bar
 • De ruimte om te groeien en je ambities waar te maken

Wat verwachten wij van jou?

 • Opleiding MBO/HBO niveau Elektrotechniek bij voorkeur MIT/HIT
 • Ervaren, bedreven en zelfgemotiveerd
 • Vaardig in het gebruik van DiaLux en Intelec of in staat zich dit eigen te maken
 • Kunnen ontwerpen in BIM, 3D is een pré, geen vereiste
 • Teamgeest en een proactieve houding
 • Een flexibele en klantgerichte instelling

Werken bij Van Dijnsen in Breda, wie zijn wij?

Onze kernwaarden zijn betrokken, sociaal en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen. Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten. Bekijk ook onze bedrijfsfilm onder aan deze pagina eens, hier zie je een aantal van onze projecten voorbij komen.

Ben je na het zien van deze vacature nieuwsgierig geworden? Dat is mooi! Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Stuur dan een e-mail naar: vacature@vandijnsen.nl. Je mag natuurlijk ook even bellen of een appje sturen naar Bianca van den Tol: 06-1001 6550 .

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Terug naar overzicht