Calculator -/ kostendeskundige Elektrotechniek

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO - HBO

“Samenwerken aan de mooiste werken”

Zorg jij voor inzicht in de kosten van de elektrotechnische installaties? Ben je daarnaast nauwkeurig, communicatief vaardig en cijfermatig sterk? Dan ga jij een grote bijdrage leveren aan het realiseren van onze projecten bij het leukste installatiebedrijf van Breda! Wil je weten wat voor bedrijf wij zijn en welke projecten wij maken? Lees dan snel verder of kijk op onze site.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je gaat aan de slag in ons nieuwe pand op de afdeling calculatie. In jouw rol als calculator ben jij verantwoordelijk voor de prijsvorming en werk je nauw samen met de verschillende teams. Jij overziet het geheel en vertaalt daarmee de klantvraag naar een kostprijscalculatie. Aan de hand van het bestek en/of ontwerpeisen maak jij een conceptbegroting. Je bespreekt de conceptbegroting met de projectleider en andere teamleden. Het is jouw taak om alles duidelijk over te dragen aan het aangewezen projectteam. Zo maakten jouw collega’s eerder bijvoorbeeld al een kostprijscalculatie voor Hoogvliet te Bleiswijk.

Hieronder een selectie van jouw andere werkzaamheden:

 • Verzorgen van een (voor-)calculatie
 • Deelnemen aan een bouwteam
 • Opstellen van offertes
 • Coördineren van tekenwerk
 • Onderhouden van een goede relatie met opdrachtgevers
 • Samenstellen en up te date houden van projectdossiers

Kortom: je krijgt bij ons te maken met een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. Dit zorgt voor genoeg afwisseling en diversiteit! Hier alvast één project om je een beeld te geven: Hoogvliet te Bleiswijk.

Met wie ga je werken?

Je gaat aan de slag bij Van Dijnsen Installatiewerken B.V. op de afdeling calculatie. Deze afdeling bestaat momenteel uit 3 collega’s. Het is een daadkrachtig, maar vooral gezellig team. Je zal onder andere samenwerken met onze calculator, Kees Janse. Wil je weten hoe hij het ervaart om bij Van Dijnsen te werken? Zie onderstaande testimonial en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

‘’Sinds januari dit jaar ben ik werkzaam bij Van Dijnsen als kostendeskundige/calculator. Wat mij vooral opvalt bij Van Dijnsen is ten eerste de collegialiteit en ten tweede de korte lijnen, wat een goede communicatie bevordert. Verder krijg ik de kans om initiatieven te nemen, uitdagingen aan te gaan en ook een eigen invulling te geven aan ontwerpen en calculaties. Door de plezierige werksfeer bij Van Dijnsen zit ik lekker in mijn vel, en presteer daardoor ook beter!’’

Wat krijg jij van ons?

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen
 • Elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden in onze eigen bar
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Ruimte om te groeien en je ambities waar te maken

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO- of HBO diploma elektrotechniek of installatietechniek
 • Teamspeler, leergierig en stressbestendig
 • Kan snel reageren op ad-hoc situaties
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de elektrotechniek

Werken bij Van Dijnsen in Breda, wie zijn wij?

Onze kernwaarden zijn betrokken, sociaal en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen. Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten. Bekijk ook onze bedrijfsfilm onder aan deze pagina eens, hier zie je een aantal van onze projecten voorbij komen.

Word jij onze nieuwe calculator E collega? Super! Stuur dan een e-mail naar: vacature@vandijnsen.nl. Je mag natuurlijk ook even bellen of een appje sturen naar Bianca van den Tol: 06-1001 6550 .

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Terug naar overzicht