1e Monteur Elektrotechniek

Dienstverband:

Fulltime

Opleidingsniveau:

MBO

‘Samenwerken aan de mooiste werken’

Ambieer jij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling? Wil jij graag afwisseling in leidinggeven en zelfstandig werken? Dan ga jij aan de slag als eerste monteur elektrotechniek bij het leukste installatiebedrijf van Breda! Wil je weten wat voor bedrijf wij zijn en aan welke projecten jij o.a. gaat meewerken? Lees dan snel verder of kijk op onze site.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je gaat aan de slag op de afdeling grote projecten en gaat er met jouw team voor zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond. Samen met jouw collega’s zorg je voor de aanleg van eenvoudige tot zeer complexe elektrische installaties. Je bent als eerste monteur onmisbaar in ons E team, want jij bent vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant en jouw collega’s. Jouw werkzaamheden zijn uitdagend, afwisselend en kent een grote verantwoordelijkheid.  Als eerste monteur ben je in staat om beslissingen te nemen, wanneer de situatie daar om vraagt. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het contact met klanten en beantwoord jij vragen waarbij die zijn.

Kortom: een afwisselende baan met veel uitdaging! Wil je alvast een voorproefje? Hier alvast twee projecten om je een beeld te geven: Het Schoenenkwartier: open vanaf 16 april 2022 en  Nieuwbouw Breda – Wonen en Werken | 5TRACKS (5tracksbreda.com)

Met wie ga je werken?

Het projectenteam van Van Dijnsen bestaat op dit moment uit 70 collega’s (binnen en buiten). Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten vanaf overdracht van de afdeling commercie tot aan de overdracht naar de afdeling service. Ons gezamenlijk doel is ‘samenwerken aan de mooiste werken’ en daarbij willen we jouw talenten inzetten. Je zal onder andere samenwerken met één van onze eerste monteurs, Whesley Klijs.

‘’Ik werk al meer dan 18 jaar bij Van Dijnsen en heb het erg naar mijn zin. 18 jaar geleden ben ik begonnen als leerling elektricien en inmiddels doorgegroeid tot leidinggevende. Binnen van Dijnsen is er veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng. We hebben in het bedrijf een duidelijke visie en streven altijd naar verbeteringen. Als je ideeën hebt, wordt er naar je geluisterd om te kijken of er iets mee gedaan kan worden.’’

Wat krijg je van ons?

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudget
 • Elke vrijdagmiddag een borrel om het weekend in te luiden in onze eigen bar
 • De ruimte om te groeien en je ambities waar te maken

Wat verwachten wij van jou?

 • Relevante monteursopleiding niveau 3 en enkele jaren ervaring als eerste monteur. Wil je graag een opleiding volgen? Dan gaan wij daar graag met jou over in gesprek.
 • Ervaring in leidinggeven aan een team van 1 – 5 monteurs
 • Teamspeler, leergierig en sterk in je communicatie

Werken bij Van Dijnsen in Breda, wie zijn wij?

Onze kernwaarden zijn betrokken, sociaal en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen. Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten. Bekijk ook onze bedrijfsfilm onder aan deze pagina eens, hier zie je een aantal van onze projecten voorbij komen.

Ben je na het zien van deze vacature nieuwsgierig geworden? Dat is mooi! Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Stuur dan een e-mail naar: vacature@vandijnsen.nl. Je mag natuurlijk ook even bellen of een appje sturen naar Bianca van den Tol: 06-1001 6550 .

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Terug naar overzicht