Inloggen

Nieuwbouw Melanchthon Business School

Bleiswijk

Het ontwerpen, leveren, monteren en in bedrijf stellen van de complete elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties bij de nieuwbouw van de Melanchthon Business School aan de Wilgenlei 2B te Bleiswijk. De scholieren van de MBS doen veel met dieren, mensen, voeding, planten, machines en economie. Hierbij is het belangrijk dat in het nieuwe gebouw overal de praktijk zichtbaar is. De onderwijsomgeving moet de scholieren inspireren en enthousiasme voor het vak stimuleren.

Complete Elektrotechnische installaties bestaande uit: Energievoorziening, gebouwaarding/potentiaalvereffening, bliksem/-overspanningsbeveiliging, kanalisatie, verdeelkasten, licht/krachtinstallatie, verlichting/ noodverlichting/vluchtwegaanduiding, netwerk/data/telefonie/wifi, brandmeld-/ontruimingsinstallatie, MIVA toilet, zonwering, inbraakbeveiligingsinstallatie, lestijdensignalering en CCTV installatie.

Complete Werktuigbouwkundige installaties bestaande uit: Buitenriolering, afvoersystemen hemelwater/sanitair, koud- en warmtapwaterinstallatie, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties, gasinstallaties, verwarmingsinstallaties, ventilatie installaties, koelinstallaties en regelinstallatie.

image
  • Opdrachtgever¬† : Ver. voor Christelijk Voortgezet Onderwijs
  • Architect¬† : DP6 Architectuurstudio BV
  • Projectmanagement¬† : Oostelbos Van den Berg
  • Aannemer¬† : Batenburg

 

Beoordeling 8 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback

0765728181