Inloggen

Goudwisselkantoren Nederland

Nederland

Het leveren en monteren van de complete beveiligings- en geavanceerde camera installaties bij de 28 Goudwisselkantoren in Nederland, inclusief het hoofdkantoor te Klaaswaal en de 7 mobiele Goudwisselkantoren. Tevens zijn alle panden voorzien van Live View en DNA spray.

Het nieuwe concept Live View zorgt ervoor dat de politie via bewakingscamera’s direct kan meekijken tijdens een overval op een winkel, woning of bijvoorbeeld horecaonderneming. Als een aangesloten winkel of bedrijf een overval meldt, worden de melding en camerabeelden via Live View doorgestuurd naar de particuliere alarmcentrale. Oordeelt de beveiligingsmede-werker dat er daadwerkelijk een overval gaande is, dan schakelt hij alle gegevens en de live beelden direct door naar de politiemeldkamer. Politiemedewerkers kunnen zo meteen zien hoe de situatie is, hoeveel overvallers er zijn, welke wapens zij gebruiken en of er gewonden zijn.

DNA-spray is een onschadelijke, kleurloze vloeistof waarin synthetisch DNA (SDNA) is verwerkt. Deze wordt ingezet als overvalpreventie, waarbij personen door middel van een “DNA-douche” al of niet merkbaar besproeid worden en zo op het eerste oog onzichtbaar gemarkeerd worden. De markering is zeer moeilijk te verwijderen. In de meeste gevallen kan ze worden aangetoond met UV-licht, omdat een speciale toevoeging in de DNA-spray aanwezig is die onder dit licht helder blauw oplicht. DNA-spray kan ook gebruikt worden om van tevoren objecten die gestolen zouden kunnen worden te markeren

image
  • Opdrachtgever  : Goudwisselkantoren Nederland

 

Beoordeling 8 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback

0765728181