Inloggen

Comfortabel en veilig wonen

Een veilig huis betekent comfortabel wonen. Van Dijnsen verzorgt alle soorten particuliere beveiliging. Schakel ons in voor inbraakbeveiliging, brandpreventie en camerabewaking. Aan de basis van onze werkzaamheden ligt altijd een risicoanalyse. Onze adviseurs maken vervolgens aan de hand van uw wensen en eisen een maatwerk veiligheidsplan, waarbij zij rekening houden met organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Kortom: de totaaloplossing voor alle beveiligingssystemen.

Gebruikershandleidingen Beveiligingen

Inbraakbeveiliging

Solide inbraakbeveiliging zorgt dat u veilig kunt wonen. Van Dijnsen richt zich op preventieve anti-inbraaksystemen die ongenode gasten buiten de deur houden. Onze alarmsystemen zijn volledig op maat gemaakt en geven indringers geen schijn van kans.

Brandpreventie

Bij brand is het belangrijk om snel te handelen om schade te beperken. Ons brandpreventiesysteem stuurt daarom een signaal naar de meldkamer die de hulpdiensten direct alarmeert. Zo kunnen de bewoners zichzelf in veiligheid brengen en voorkomen we dat het huis in vlammen opgaat.

Camerabewaking

Houd inbrekers buiten de deur met professionele camerabeveiliging. De camera’s registreren ongenode gasten snel en waarschuwen de meldkamer die meteen meekijkt. Door deze alarmverificatie kan de meldkamer de hulpdiensten direct naar de woning sturen. Zo heeft u een veilig gevoel als u alleen thuis bent.

Zekerheid over kwaliteit

Op een beveiligingsadvies en een beveiligingsinstallatie wilt u kunnen vertrouwen. En terecht, Van Dijnsen beveiligingen voldoet daarom aan de hoogste kwaliteitseisen met ISO 9001, VCA en BORG-certificering.

De totaaloplossing voor uw woning

Van Dijnsen Totaal installateur heeft alles in huis voor uw woning. Van verwarming, camerabeveiliging tot onderhoud. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij de techniek, u het resultaat!

0765728181