Inloggen

Klimaatbeheersing in huis voor optimaal wooncomfort

Te warm, te koud, te vochtig of juist te droog. De lucht in een woning is nooit helemaal naar wens. Met klimaatbeheersing in huis is het wel geheel naar uw wens te regelen. Alle lucht wordt gefilterd en precies naar uw voorkeuren aangepast. Dit geeft optimaal wooncomfort en is bovendien gezonder. Van Dijnsen helpt u graag met klimaatbeheersing op maat.

Gezond leven met klimaatbeheersing in huis

Een vochtig huis is een feest voor schimmels en andere luchtverontreinigers. Met klimaatbeheersing in huis krijgen ziekmakers geen kans. Van Dijnsen maakt de temperatuur en luchtvochtigheid in uw huis beheersbaar. Daarnaast is ook goede ventilatie standaard onderdeel van klimaatbeheersing. Wij plaatsen de afzuiging op de vereiste locaties in huis. Hierdoor wordt vervuilde lucht afgevoerd en verbetert de luchtkwaliteit direct.

Airconditioning

Ook in Nederland kan het ‘s zomers behoorlijk warm worden. Een goed aircosysteem biedt dan welkome verkoeling. De airco’s van Van Dijnsen screenen de temperatuur in uw huis voortdurend en passen hun vermogen aan op leefomgeving. Ideaal voor binnenshuis zijn de compacte VRF systemen. Dit klimaatbeheersingssysteem zorgt voor koeling én verwarming en is bovendien erg energiezuinig.

Goede klimaatbeheersing in huis betekent comfortabel leven. Van Dijnsen helpt u met een systeem op maat.

Zonneboilers

Een zonneboiler gebruikt zonlicht om het water in huis te verwarmen. Dit is zelfs in een kouder land als Nederland mogelijk, want ook op bewolkte dagen collecteert de zonneboiler licht. Denk hierbij aan uw douche, maar ook aan het water dat door de verwarmingsbuizen loopt. Ook voor vloer- en wandverwarming komen zonneboilers goed van pas, omdat het water nauwelijks bij verwarmd hoeft te worden. Deze milieubewuste investering zorgt daardoor voor minder gasverbruik. Dit scheelt al snel op de energierekening.

0765728181