Inloggen

Regel al uw apparatuur vanaf uw luie stoel met domotica in huis

Domotica in huis helpt uw leven gemakkelijker te maken. Het systeem koppelt alle elektrische apparaten aan elkaar. U bestuurt deze daardoor eenvoudig op afstand of stelt programma’s in die automatisch in werking treden op het moment dat u het huis verlaat of opstaat uit bed. Van Dijnsen is gespecialiseerd in het plaatsen van deze slimme technologie en helpt u graag met een op maat gemaakt domotica systeem.

Op afstand geregeld

Een geautomatiseerde woning zorgt dat u comfortabel kunt wonen. Met domotica in huis stelt u vrijwel alles wat u wilt in. Programmeer de systemen bijvoorbeeld zo dat badkamerverlichting en -ventilatie automatisch aanspringt op het moment dat u de ruimte binnenkomt. Schakelt u de televisie uit? Het is mogelijk om de apparatuur zo in te stellen dat de sfeerverlichting dan automatisch aanspringt. Of zet alle apparatuur rondom uw bureau uit met één druk op de knop. Kortom: Alles is mogelijk.

technische installaties in huis

Domotica in huis vergroot de veiligheid

Laat uw alarmsystemen gemakkelijk samenwerken met domotica in huis. Stel bijvoorbeeld in dat de sprinklers automatisch aanspringen op het moment dat er brand gesignaleerd wordt. Domotica systemen helpen daarnaast ouderen beter zelfstandig thuis te blijven wonen. De slimme toepassingen kunnen onder meer zo ingesteld worden dat gevaarlijke apparaten zoals kookplaten zichzelf na bepaalde tijd automatisch uitschakelen.

Milieubewust leven

Domotica in huis gaat verspilling tegen en helpt u duurzamer te wonen. Een kraan die begint te lopen op het moment dat u uw handen eronder steekt en uitgaat als u uw handen wegtrekt, voorkomt bijvoorbeeld waterverspilling. Een thermostaat die automatisch op nachtstand gaat, helpt te besparen op de energierekening. Ook sluipverbruik valt beter te controleren met domotica systemen. Stel bijvoorbeeld in dat al uw elektrische apparaten automatisch uitschakelen op het moment dat u het huis verlaat. Dit scheelt al gauw honderden euro’s op jaarbasis.

Van Dijnsen is specialist op het gebied van domotica voor in huis.

Onze adviseurs komen graag bij u kijken voor een persoonlijke offerte op maat.

0765728181