Bekijk onze vacatures

Installatiebedrijf in Breda met landelijke dekking

De staat van uw installaties in huis is een belangrijke factor voor uw woonplezier. Een kapotte cv-ketel in de winter of een storing in uw apparatuur voorkomt u liever. Ons installatiebedrijf in Breda heeft alle kennis en kunde hiervoor in huis. Onze ervaren vakmensen nemen de verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de begeleiding, de coördinatie en de uitvoering van al uw technische installaties. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

img

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde maakt het leven makkelijk. U zet de specialisten van Van Dijnsen net zo makkelijk in voor loodgieterswerk als voor klimaatbeheersing. Met ruim 50 jaar ervaring weten onze vakmensen altijd een passende oplossing voor uw woning te vinden.

img

De totaaloplossing voor uw woning

Van Dijnsen Totaal installateur heeft alles in huis voor uw woning. Van verwarming, camerabeveiliging tot onderhoud. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij de techniek, u het resultaat!

Zeer vakbekwame mensen die meedenken in oplossingen! Alles keurig op tijd af. Fijne ervaring met Van Dijnsen die ik zeker zou willen aanbevelen.
De heer Clemens

Beoordeling 7.6 gebaseerd op 65 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback