Inloggen

Installatiebedrijf in Breda met landelijke dekking

De staat van uw installaties in huis is een belangrijke factor voor uw woonplezier. Een kapotte cv-ketel in de winter of een storing in uw apparatuur voorkomt u liever. Ons installatiebedrijf in Breda heeft alle kennis en kunde hiervoor in huis. Onze ervaren vakmensen nemen de verantwoordelijkheid op zich voor het ontwerp, de begeleiding, de coördinatie en de uitvoering van al uw technische installaties. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde maakt het leven makkelijk. U zet de specialisten van Van Dijnsen net zo makkelijk in voor loodgieterswerk als voor klimaatbeheersing. Met ruim 50 jaar ervaring weten onze vakmensen altijd een passende oplossing voor uw woning te vinden.

Elektrotechniek

Gemak dient de mens. Daarom heeft ons installatiebedrijf in Breda een breed scala aan slimme technische oplossingen. Ga voor domotica waarbij alle techniek in huis met een druk op de knop te regelen is of voorzie uw woning van zonne-energie.

De totaaloplossing voor uw woning

Van Dijnsen Totaal installateur heeft alles in huis voor uw woning. Van verwarming, camerabeveiliging tot onderhoud. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij de techniek, u het resultaat!

Zeer vakbekwame mensen die meedenken in oplossingen! Alles keurig op tijd af. Fijne ervaring met Van Dijnsen die ik zeker zou willen aanbevelen.
De heer Clemens
0765728181