Inloggen

Voorzorgsmaatregelen Van Dijnsen betreft het Coronavirus (COVID-19).

Geachte relatie,

Ondanks dat er al veel berichtgeving is over het coronavirus, willen wij als directie en namens al onze collega’s, ons graag tot u richten. Als bedrijf en als werkgever voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze klanten en onze medewerkers en doen wij er alles aan om de risico’s zo beperkt mogelijk te houden. Naar aanleiding van de adviezen van het RIVM hebben wij de nodige maatregelen genomen. Het coronavirus heeft onze samenleving in veel opzichten getroffen. We laten u graag weten dat wij – ook in deze uitzonderlijke omstandigheden – voor u klaar staan. We stellen alles in het werk om u als klant zo goed mogelijk te ondersteunen.

Veiligheid staat voorop

Als Van Dijnsen kiezen we voor continuïteit met maximale veiligheid. Dit betekent dat we de richtlijnen van het RIVM en de regering opvolgen om onze medewerkers, klanten en relaties te beschermen.

Bereikbaarheid Van Dijnsen.

We hebben besloten om onze medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Ons kantoor blijft geopend om collega’s, die minder makkelijk thuis kunnen werken, toch te faciliteren. Zo kunt u ook nu rekenen op een praktische en realistische invulling van onze bereikbaarheid en service in het nakomen van afspraken

Klantcontact en afspraken

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om afspraken door te laten gaan of door gezondheidsredenen te verzetten. Heeft u in de komende periode tot 6 april een afspraak gepland? Dan nemen we hierover persoonlijk contact met u op.

Levering van diensten

Beheer- en onderhoudswerkzaamheden worden alleen uitgevoerd op niet risicovolle locaties en we beperken daarbij het aantal aanwezige medewerkers. De continuïteit van uw bedrijfsprocessen blijven daarmee gewaarborgd zo ook voor het particuliere segment.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie of met ons overleggen? Bel 076-572 8181 of mail naar info@vandijnsen.nl

Met vriendelijke groet,

De Directie van Van Dijnsen

Datum 13-03-2020

Beoordeling 7.6 gebaseerd op 30 individuele klantbeoordelingen op Focus Feedback

0765728181