HBO afstudeerstage - Veilig Werken

Dienstverband:

Afstudeerstage

Opleidingsniveau:

HBO

“Samenwerken aan de mooiste stages”

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van onze medewerkers? Ben je daarnaast nieuwsgierig, communicatief vaardig en heb je affiniteit met veilig werken? Dan ben jij onze nieuwe HBO afstudeerstagiair(e)! Wil je weten wat voor bedrijf wij zijn en hoe jouw afstudeeropdracht eruit ziet? Lees dan snel verder.

Is dit iets voor jou?

Veilig werken staat voor jou hoog in het vaandel, net als voor ons in de installatietechniek. Naast de relevante wet- en regelgeving is houding en gedrag ook een belangrijk onderdeel van veilig werken. Dit is natuurlijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor je directe collega’s van belang. Als organisatie willen wij ongevallen voorkomen en het bewustzijn van alle collega’s vergroten. Kortom: we werken veilig of we werken niet!

Het uiteindelijke doel is het veiligheidsbewustzijn en –gedrag te vergroten van onze medewerkers. Ook willen we ons onderscheiden met een trede 3 Veiligheidsladder certificaat en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat verwachten wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontplooien binnen onze organisatie. Je vindt het leuk om in contact te zijn met onze binnen- en buiten collega’s door o.a. projecten te bezoeken. Tijdens het bezoeken van onze projecten neem jij een onderzoekende houding aan en kijk je kritisch naar onze werkwijze.

Daarnaast ben je nieuwsgierig, weet van aanpakken en ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is deze opdracht écht iets voor jou. Je bent welkom vanaf september 2021!

Wie zijn wij?

Van Dijnsen is een adviserend totaalinstallateur en verzorgd het gehele proces van installeren tot onderhouden van onder andere elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties. In dit proces is Van Dijnsen afhankelijk van haar medewerkers en de kennis en kunde die zij bezitten. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van afstudeerstagiaires. Onderstaand een aantal ervaringen van onze afstudeerstagiaires:

Lotte; in 2020 ben ik afgestudeerd bij Van Dijnsen. De organisatie biedt persoonlijke begeleiding, een hoop gezelligheid en een goede leeromgeving waarin je als student in de lead bent. Van Dijnsen is een familiebedrijf en dit voel je gelijk als je binnen stapt. Ik heb genoten van de tijd bij Van Dijnsen.

Suzan; afgelopen jaar heb ik mijn afstudeeronderzoek mogen doen binnen Van Dijnsen. Van Dijnsen is een dynamische organisatie, waardoor geen stagedag hetzelfde is. Je wordt vrijgelaten in het uitvoeren van eigen initiatieven en ideeën. Ik heb gewerkt in een gezellig team, waarvan ik veel geleerd heb het afgelopen jaar. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen en mogen bijdragen in deze mooie organisatie! Een stage bij Van Dijnsen kan ik dan ook iedereen aanraden.

Onze kernwaarden zijn sociaal, betrokken en continu verbeteren. Als informeel bedrijf zijn we laagdrempelig en dit is ook iets wat we uitstralen. Niet voor niets is onze slogan ‘samenwerken aan de mooiste werken’ want we zijn trots op de projecten waaraan we werken en we hopen dat jij dit ook gaat zijn! Jouw toekomstige werkplek zal op ons nieuwe kantoor in Breda zijn met ongeveer 170-180 collega’s binnen en buiten.

Heb je interesse in de bovenstaande opdracht en in een afstudeerstage bij Van Dijnsen? Neem contact op met Kim Hoppenbrouwers; vacature@vandijnsen.nl of 076-5728181

Aanmelden leerwerktraject

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. file size: 50 MB.
    Terug naar overzicht