Inloggen

Video intercom

Video Intercom oplossingen

Het nieuwe, draadloze Video Intercom Systeem van Panasonic is eenvoudig te installeren en kan vrijwel overal worden toegepast. Dankzij de handige, draagbare monitor kunnen bezoekers vanuit het hele huis worden begroet en binnen gelaten.

Overal een veilig gevoel

Draadloos systeem
Het systeem is draadloos en kan overal vandaan, binnen het DECT bereik, worden bediend. Er kunnen 6 extra handsets op het systeem worden aangesloten. De bekabeling vanaf de buitenposten met drukknop naar de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, de draagbare handsets en de buitencamera’s met ingebouwde bewegingssensor (max. 4 units) zijn volledig draadloos.

SD Card
Video beelden van bezoekers kunnen automatisch worden opgeslagen. Maximaal 3.000 bezoekers kunnen er worden vastgelegd (30 seconden per bezoeker). De beelden kunnen worden opgeslagen en teruggekeken vanaf elke PC met een SD card slot en op de centrale monitor zelf. Ook zonder SD-kaart beschikt de monitor over een beperkt intern geheugen om de laatste beelden te registreren.

Slank ontwerp
De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp, is slechts 21 mm diep en past in vrijwel elk interieur. De stijlvolle buitenpost kan, naar keuze, ook worden ingebouwd.

Groot bedienpaneel
De binnenpost heeft een groot 5″ breedbeeld scherm dat duidelijk het gezicht van elke bezoeker toont. Als een bezoeker niet duidelijk in beeld is, omdat deze bijvoorbeeld te ver van de camera staat, kan de 2x zoom functie via het touchscreen eenvoudig worden geactiveerd. Hierdoor zijn bezoekers altijd duidelijk in beeld te brengen.

Groothoeklens
De buitenpost is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek van 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. De camera levert, ook in de hoeken, een helder beeld zonder vervormingen. Dankzij de grote openingshoek levert het systeem een hoge veiligheid en kan de buitenpost vrijwel overal worden toegepast.

Pas het systeem aan aan uw eigen leven

6 Sub monitoren
Er kunnen tot 6 handsets met monitor aan het systeem worden toegevoegd, via elke monitor kunnen bezoekers worden binnen gelaten.

 

Draadloze camera’s met bewegingsmelders
Door de draadloze DECT sensor camera toe te passen kunnen er, voor extra veiligheid, kritische locaties worden gefilmd. ’s Avonds kan bij bewegingsdetectie ook de witte LED lamp van de camera worden aangestuurd om eventuele indringers te verjagen. De camera hoeft niet bedraad met het systeem te worden verbonden. Het enige dat nodig is voor de installatie is een voeding.

 

Groot bereik
Door gebruik te maken van een optionele DECT repeater kan het bereik van de installatie sterk worden vergroot. Het signaal kan worden versterkt met behulp van maximaal 2 repeaters, waardoor het systeem ook vanuit bijvoorbeeld de achtertuin of de garage kan worden bediend.

Twee slot aansturingen
Het systeem kan 2 sloten aansturen, die beiden vanaf alle monitoren bediend kunnen.

0765728181